Mária Čírová predstavila singel Unikát

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Mária Čírová
Mária Čírová Foto: SITA/Marek Mrviš

BRATISLAVA 8. apríla (WebNoviny.sk) – Slovenská speváčka Mária Čírová zverejnila singel Unikát. Novinku sprevádza videoklip, ktorého réžiu mal na starosti Michal Nemtuda. O hudbu piesne sa postaral gitarista a producent Samuel Kovács, pričom text napísal hudobník Mišo Biely.

Podľa interpretky je Unikát skladbou o viere v seba samého a schopnosti prijať svoju odlišnosť. „Odkaz Unikátu je veľmi jasný a priamy, avšak každý si tam môže nájsť niečo svoje. Ja to vidím tak, že my, ľudia, často bojujeme s prijatím seba samého. V prvom rade by sme si mali vážiť vlastné ja, nevidieť stále len svoje nedostatky. Či už sú fyzické, duchovné, akékoľvek,“ priblížila posolstvo, ktoré chce prostredníctvom piesne odovzdať fanúšikom.

Pointou je pochopiť svoju odlišnosť a zobrať ju ako originál, ako vzácny unikát. Tým, že sme dostali slobodnú vôľu, máme možnosť si vybrať, máme milióny ciest k výberu. Unikát je však o zachovaní si svojej tváre, nech ste kdekoľvek a v akejkoľvek situácii,“ dodala.

Skladba pochádza z pripravovanej štúdiovky, ktorú rodáčka z Trnavy plánuje vydať koncom roka. Dvadsaťsedemročná speváčka zatiaľ názov nahrávky neoznámila, avšak ako prezradila, jej uvedeniu na trh budú predchádzať ďalšie single či dueto so zahraničným interpretom.

Mária Čírová

je víťazkou súťaže Coca-Cola PopStar z roku 2008. V tom istom roku jej vyšiel aj prvý album Búrka s rovnomenným hitom, s ktorým sa tiež zapojila do národného kola súťaže Eurovízia 2009, kde napokon skončila na štvrtom mieste. Na konte má tiež druhú štúdiovku Na dosah (2011) so skladbami Bez obáv či Strácam. Vlani v novembri uviedla na trh nahrávku Vianočný album.

Informácie pochádzajú od Adriány Čahojovej z agentúry Soul For Show a z archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Mária Čírová