Speváčka Kelly Clarksonová sa teší z druhého dieťaťa

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kelly Clarkson
Foto: SITA/AP

Nashville/New York 14. apríla (WebNoviny.sk) – Americká speváčka Kelly Clarksonová (33) je už dvojnásobnou matkou. O utorkovom narodení zdravého syna Remingtona Alexandra informovala prostredníctvom jednej zo sociálnych sietí.

Súčasne ubezpečila, že spoločne s manželom sú mimoriadne šťastní a zaľúbení. Správu priniesli tlačové agentúry AP a DPA.

S manželom Brandonom Blackstockom má už speváčka 22-mesačnú dcéru River Rose.

Laureátka Grammy, ktorej úspech zaručil triumf v talentovej súťaži American Idol, má na konte viacero hitov, napríklad Stronger či Since U Been Gone.

Kelly Clarksonová

vydala zatiaľ sedem štúdiových albumov – Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011), Wrapped In Red (2013) a Piece by Piece (2015).

Všetky nahrávky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol má okrem toho na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012) či tri EP nahrávky. Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy. Medzi jej hity patria skladby ako Before Your Love, A Moment Like This, Since U Been Gone, My Life Would Suck Without You, Stronger (What Doesn’t Kill You) či Heartbeat Song.

Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Kelly Clarkson