Meghan Trainor zverejnila skladbu Better

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Meghan Trainor
Americká speváčka Meghan Trainor. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 22. apríla (WebNoviny.sk) – Americká speváčka Meghan Trainor predstavila skladbu Better z jej pripravovaného albumu Thank You. Dvadsaťdvaročná rodáčka z mesta Nantucket v štáte Massachusetts na novinke, v ktorej spieva o ukončení vzťahu s partnerom, spolupracovala s americkým rapperom Yo Gottim.

Ukážku z piesne interpretka zverejnila v krátkom videu prostredníctvom svojho oficiálneho účtu na službe Instagram ešte v stredu. Nahrávka je štvrtou zverejnenou piesňou zo spomínanej druhej štúdiovky, ktorá sa dostane na trh 13. mája. Hudobníčka predtým uviedla piesne I Love Me, Watch Me Do a No, pričom k poslednej menovanej predstavila aj videoklip.

Meghan Trainor

začala písať piesne už ako jedenásťročná. V roku 2008 vydala eponymný album a o tri roky k nemu pribudli nahrávky I’ll Sing With You a Only 17. Skutočne ju však preslávil až singel All About That Bass zo štúdiovky Title (2015). Z nej pochádzajú aj single Lips Are Movin, Dear Future Husband a Like I’m Gonna Lose You. Vďaka spomínanej skladbe All About That Bass si na konto pripísala dve Billboard Music Awards.

Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať