All Saints naspievali hit Like a Prayer od Madonny

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
All Saints
Skupina All Saints - (zľava) Natalie Appleton, Shaznay Lewis, Melanie Blatt a Nicole Appleton. Foto: Joel Ryan/Invision/AP

BRATISLAVA 4. mája (WebNoviny.sk) – Anglicko-kanadská skupina All Saints zverejnila coververziu hitu Like a Prayer, ktorý pôvodne vydala Madonna na albume Like a Prayer (1989). Kvarteto nahralo novinku na kompiláciu BBC Radio 2 s názvom Sounds of the ’80s, Vol 2, ktorá vyjde 6. mája a ponúkne 36 prerábok hitov z 80. rokov minulého storočia. Okrem All Saints na nahrávku prispeli aj Leona Lewis, Ella Henderson, Foxes, Will Young, James Bay, Hurts, LeAnn Rimes, Charlie Puth či Guy Garvey z formácie Elbow.

All Saints

sa pohybujú na scéne s prestávkami od roku 1993, pričom naposledy obnovili činnosť v roku 2013. Oceňovaná skupina uviedla na trh štúdiovky All Saints (1997), Saints & Sinners (2000), Studio 1 (2006) a Red Flag (2016). Medzi ich úspešné single patria napríklad Never Ever, Bootie Call, Pure Shores či Black Coffee. V skupine pôsobia speváčky Natalie Appleton, Nicole Appleton, Shaznay Lewis a Melanie Blatt. Pôvodná členka Simone Rainford zomrela v máji 2013 na rakovinu.

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe LeAnn RimesLeona Lewis