Selena Gomez venuje časť výťažku z turné na výskum lupusu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Selena gomez
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 5. mája (WebNoviny.sk) – Americká speváčka a herečka Selena Gomez venuje časť výťažku z nadchádzajúceho Revival Tour na výskum lupusu. Informovali o tom interpretkini zástupcovia, podľa ktorých sa rodáčka z texaského mesta Grand Prairie rozhodla poskytnúť financie dobrovoľníckej organizácii Alliance For Lupus Research (ALR). Misiou združenia je nájsť nové spôsoby liečby a prevencie tejto autoimunitnej choroby, ktorou trpí aj samotná speváčka. Tej diagnostikovali lupus ešte v roku 2013, pričom vďaka úspešnej chemoterapii je momentálne v remisii.

Hudobníčka sa v rámci svetového turné, ktoré odštartuje v piatok koncertom v Las Vegas, predstaví aj v Prahe, kde 24. októbra vystúpi v O2 Aréne. Okrem toho sa zastaví napríklad aj v Nemecku, Švajčiarsku, Francúzsku, Veľkej Británii, Španielsku, Švédsku, Nórsku, Fínsku, Dánsku a ďalších krajinách. Priaznivci 23-ročnej interpretky sa môžu tešiť najmä na skladby z najnovšieho albumu Revival (2015), ktoré obohatí aj o niekoľko piesní z predošlých nahrávok.

Selena Marie Gomez

je známa najmä zo seriálu Kúzelníci z Waverly (2007 – 2012). Zahrala si aj v snímkach Ramona (2010), Popoluška v Monte Carle (2011), Muppets (2011), Spring Breakers (2012), Preteky s časom (2013) a svoj hlas prepožičala animovaným postavičkám vo filmoch Horton (2008), Arthur a Maltazardova pomsta (2009), Arthur a súboj dvoch svetov (2010), Hotel Transylvánia (2012) či Hotel Transylvánia 2 (2015).

So svojou skupinou The Scene vydala štúdiové albumy Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When The Sun Goes Down (2011). Ako sólová interpretka má na konte štúdiovky Stars Dance (2013) a Revival, a tiež kompiláciu For You (2014). Medzi jej najznámejšie piesne patria skladby ako Round & Round, A Year Without Rain alebo Love You Like A Love Song.

Informácie pochádzajú z webstránky www.billboard.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Selena Gomez