Walter Schnitzelsson vystúpia 3. júna v Bratislave

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Walter Schnitzelsson
Kapela Walter Schnitzelsson Foto: SITA

BRATISLAVA 30. mája (WebNoviny.sk) – Slovenská rocková formácia Walter Schnitzelsson sa predstaví v piatok 3. júna v bratislavskom Stredisku kultúry Bratislava – Nové Mesto na Vajnorskej. Trojčlenná kapela, známa svojimi energickými rock’n’rollovými skladbami, má v pláne zahrať okrem iného aj zatiaľ nezverejnené skladby z pripravovaného albumu. Chýbať by nemal ani sprievodný singel, ktorý plánujú vydať už pred letom.

V skúšobni často skúšame niečo, čo sme ešte nikdy nehrali, a potom to prenášame na pódium. Je dosť možné, že sa tak stane aj na koncerte na Vajnorskej,“ povedal frontman Walter Schnitzelsson Jozef Rezník.

Ako predkapela vystúpi maďarská skupina Ivan & The Parazol, ktorú si Walter Schnitzelsson všimli počas festivalu Eurosonic Noorderslag v Holandsku. „Bol to veľmi energický rock’n’roll. Zaujali nás natoľko, že sme sa už potom nešli pozrieť nikam inam,“ prezradil Rezník. Vystúpenie v Bratislave bude ich prvou koncertnou spoluprácou.

Bratislavská formácia

Walter Schnitzelsson

zaujala na jeseň 2012 debutovým EP Mother. Nasledoval singel This Night’s Fever, ktorý pochádza z debutového albumu Fever (2013). Táto nahrávka obsahuje aj ich ďalší singel Cut Your Hair, ku ktorému nakrútili aj videoklip.

Vlani vydali ďalšie EP s názvom Ebony Session, na ktorý koncom toho roka nadviazali singlom a videoklipom Trap. Walter Schnitzelsson si už zahrali na festivaloch ako Pohoda, Žákovic Open, Barbakan, BA City Beats alebo Grape a v roku 2013 predskakovali v Bratislave Peteovi Dohertymu. Tento rok sa opäť predstavia na Pohode, pričom tentoraz vystúpia na hlavnom pódiu.

Informácie pochádzajú od Reginy Annušovej z Go2Stage a z archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Walter Schnitzelsson