Ozzy Osbourne a Sharon Osbourne sú opäť spolu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Osbourne
Sharon Osbourne s manželom Ozzym Osbournom. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 12. júla (WebNoviny.sk) – Anglický spevák Ozzy Osbourne a jeho manželka Sharon Osbourne sú opäť spolu po tom, čo sa v máji rozišli. Informoval o tom magazín Us Weekly odvolávajúc sa na nemenovaný zdroj z okolia páru. „Znovu sa do seba zamilovali,“ uviedol zdroj, pričom poznamenal, že manželstvo zachránila párová terapia.

Príčinou rozchodu 67-ročného rockera a o štyri roky mladšej televíznej osobnosti bola údajná aféra hudobníka s istou kaderníčkou z Los Angeles. Sharon Osbourne sa vraj o romániku dozvedela náhodou pri čítaní manželových e-mailov. Ako pripomenul magazín Us Weekly, Ozzy Osbourne krátko po medializácii rozchodu uviedol, že urobí všetko, aby svoje chyby napravil. Legendárny rocker a rodáčka z londýnskeho Brixtonu sa zosobášili 4. júla 1982. Z ich manželstva pochádzajú dcéry Aimee a Kelly a syn Jack.

John Michael „Ozzy“ Osbourne

sa preslávil ako spevák heavymetalovej kapely Black Sabbath, ktorá vznikla v roku 1968 v Birminghame. Po vydaní ôsmeho albumu Never Say Die! (1978) ho však pre alkoholovú a drogovú závislosť zo skupiny vyhodili. Ďalšiu štúdiovku s Black Sabbath vydal až v roku 2013. Nahrávka, ktorá debutovala na prvej priečke UK Chartu, má názov 13.

Ako sólový umelec vydal jedenásť albumov, pričom zatiaľ posledný Scream uviedol na trh v júni 2010. Na konte má tiež niekoľko koncertných záznamov, kompilácií alebo EP nahrávok. Hudobník, ktorý spolu so spomínanou manželkou účinkoval v reality šou Osbournovci (2002 – 2005), získal množstvo ocenení. V roku 2006 ho ako člena Black Sabbath uviedli do Rock’n’rollovej siene slávy.

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.usmagazine.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ozzy Osbourne