Adele odmietla ponuku vystúpiť počas Super Bowlu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Adele
Britská speváčka Adele Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 15. augusta (WebNoviny.sk) – Anglická speváčka Adele poprela špekulácie, že vystúpi v polčasovej prestávke 51. ročníka Super Bowlu – finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL), ktorý sa uskutoční 5. februára v texaskom Houstone. Dvadsaťosemročná rodáčka z Londýna tak spravila v sobotu počas koncertu v Los Angeles.

„V prvom rade by som rada povedala, že nevystúpim počas Super Bowlu. Tá show ani nie je o hudbe a ja netancujem ani nič podobné. Boli veľmi milí, oslovili ma, ale povedala som nie,“ vyhlásila interpretka, ktorá tak reagovala na správy britského denníka The Sun, že organizátori Super Bowlu sa ju snažia presvedčiť, aby vystúpila na spomínanom podujatí. „Je mi to ľúto, možno nabudúce, keď vydám tanečný album,“ dodala žartom.

K správam o jej údajnej účasti na Super Bowle sa vyjadrili aj predstavitelia NFL a spoločnosti Pepsi. „Diskutovali sme s niekoľkými umelcami o vystúpení v polčasovej prestávke 51. ročníka Super Bowlu. Zatiaľ však nie sme vo fáze, že by sme Adele alebo komukoľvek inému predložili oficiálnu ponuku,“ uviedli v spoločnom vyhlásení.

Adele okrem toho na sobotňajšom koncerte reagovala aj na správy, že čaká druhé dieťa. „Samozrejme, že nie som tehotná. Sú to len hlúpe fámy. Chcela som sa k tomu vyjadriť skôr, než by sa to príliš rozšírilo,“ uviedla.

Adele

, celým menom Adele Laurie Blue Adkins, sa na hudobnej scéne objavila v roku 2006.

O dva roky neskôr vydala debutový štúdiový album 19 (2008), ktorý pozitívne prijali kritici i verejnosť. V roku 2009 si z udeľovania cien Grammy odniesla dve sošky – pre najlepšieho nováčika a za najlepší ženský popový spevácky výkon. Spomínaná druhá štúdiovka 21 urobila z Adele jednu z najväčších hviezd. Speváčka za ňu získala okrem iného aj Grammy v najprestížnejšej kategórii Album roka a tiež BRIT Award v kategórii Najlepší britský album.

Na konte má dovedna už desať zlatých gramofónikov. Zatiaľ posledný jej pribudol vlani vďaka singlu Skyfall z rovnomennej bondovky. Za túto skladbu získala v roku 2013 spolu s Paulom Epworthom aj Zlatý glóbus a Oscara. Zásluhou Skyfall ovládla aj kategóriu Singel roka na BRIT Awards 2013. V rokoch 2011 a 2012 ju magazín Billboard označil za interpretku roka a americká televízia VH1 ju v roku 2012 zaradila na piate miesto rebríčka 100 najlepších žien v hudobnom priemysle.

Informácie pochádzajú z webstránok www.usmagazine.com, www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Adele