Britney Spears vystúpi na MTV Video Music Awards

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Britney spears
Americká speváčka Britney Spears. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 17. augusta (WebNoviny.sk) – Americká speváčka a herečka Britney Spears vystúpi po prvý raz od roku 2007 na odovzdávaní MTV Video Music Awards. Tridsaťštyriročná rodáčka z Mississippi predstaví na ceremoniáli singel Make Me, pričom ju bude sprevádzať rapper G-Eazy, ktorý v skladbe hosťuje.

Speváčka o svojej účasti na podujatí informovala prostredníctvom videa, ktoré zverejnila na sociálnych sieťach. Ceny odovzdajú 28. augusta po prvý raz v newyorskej Madison Square Garden. Okrem Spears už organizátori potvrdili aj vystúpenie Rihanny, ktorej taktiež udelia Michael Jackson Video Vanguard Award za prínos MTV. Tohtoročnému zoznamu kandidátov vládne speváčka Beyoncé s jedenástimi nomináciami v desiatich kategóriách.

Britney Jean Spears

sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu …Baby One More Time (1999). Nasledovali nahrávky Oops!… I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011) a Britney Jean (2013), pričom všetky okrem Blackout a Britney Jean sa dostali na prvé miesto amerického rebríčka Billboard 200.

V súčasnosti pripravuje album Glory, ktorý vyjde 26. augusta. Na konte má hity ako …Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!… I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against The Music, Toxic, Piece Of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till The World Ends. V roku 2002 si zahrala Lucy Wagner vo filme Crossroads a objavila sa aj v snímke Austin Powers v Zlatom úde. O šesť rokov neskôr stvárnila Abby v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 – 2014).

Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Britney SpearsMichael Jackson