Kaiser Chiefs zverejnili skladbu Hole In My Soul

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kaiser Chiefs
Kaiser Chiefs Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 18. augusta (WebNoviny.sk) – Anglická indierocková kapela Kaiser Chiefs zverejnila skladbu Hole In My Soul. Na produkcii pracoval Brian Higgins, o mix sa postaral Serban Ghenea.

Novinka sa bude nachádzať na albume Stay Together, ktorý formácia plánuje vydať 7. októbra. Nahrávka bude obsahovať celkovo jedenásť skladieb, z ktorých už muzikanti predstavili aj singel Parachute spolu s videoklipom. Na albume sa podieľali aj MNEK a Wayne Hector, ktorý spolupracoval napríklad s One Direction.

Kaiser Chiefs vznikli v roku 2000 pod názvom Parva a neskôr začali pôsobiť pod súčasným menom. Formáciu tvoria Ricky Wilson (spev), Andrew White (gitara), Simon Rix (basgitara), Nick Baines (klávesy) a Vijay Mistry (bicie). V roku 2005 vydali úspešný debutový album Employment, za ktorý získali nomináciu na prestížnu Mercury Prize.

Nasledovali štúdiovky Yours Truly, Angry Mob (2007), Off With Their Heads (2008) a The Future Is Medieval (2011). Posledná menovaná vyšla neskôr v USA v reedícii pod názvom Start The Revolution Without Me (2012). Predvlani uviedli na trh štúdiovku Education, Education, Education & War. Okrem toho majú na konte napríklad aj EP nahrávku Lap Of Honour (2005) a kompiláciu Souvenir: The Singles 2004 – 2012 (2012).

Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia