Kings Of Leon zverejnili videoklip k singlu Waste a Moment

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kings of Leon
Zľava Matthew Followill, Nathan Followill, Caleb Followill a Jared Followill zo skupiny Kings of Leon. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 15. septembra (WebNoviny.sk) – Americká rocková kapela Kings Of Leon predstavila prostredníctvom služby YouTube videoklip k skladbe Waste a Moment.

Novinka zobrazuje skupinku roztlieskavačiek, ktoré sa dostanú do sledu podivuhodných udalostí. V surrealisticky ladenom videu sa okrem nich predstavili aj členovia formácie, ktorí hrali na hudobné nástroje s očami previazanými bielou látkou. Nahrávka je prvým singlom z očakávaného albumu WALLS, ktorý vyjde 14. októbra.

Muzikanti spomínanej štúdiovky okrem Waste a Moment predstavili aj skladbu Around The World, ktorú predviedli naživo v britskej televíznej show Later… With Jools Holland. WALLS, čo by mal byť backronym pre We Are Like Love Songs, bude obsahovať dovedna desať skladieb.

Video: Kings Of Leon – Waste a Moment

Formácia nahrala album v Los Angeles s producentom Markusom Dravsom, ktorý má na konte spoluprácu s Björk, Arcade Fire alebo Coldplay. Ako nedávno prezradil frontman kapely Caleb Followill, niektoré skladby na nahrávke sú inšpirované jeho súkromím.

Balada WALLS je vraj o smrti jeho blízkeho priateľa, pričom pieseň Find Me venoval manželke, supermodelke Lily Aldridge. Tridsaťštyriročný spevák sa na štúdiovke dokonca otvoril aj o svojom boji so závislosťou od alkoholu, ktorú opísal v skladbe Over.

Kings Of Leon

tvoria bratia Caleb, Nathan a Jared Followillovci spolu s ich bratrancom Matthewom Followillom. Prvý štúdiový album Youth And Young Manhood vydali v roku 2003. Po ňom nasledovali nahrávky Aha Shake Heartbreak (2004), Because Of The Times (2007), Only By The Night (2008), Come Around Sundown (2010) a Mechanical Bull (2013). Všetky sa umiestnili v prvej päťke britského albumového rebríčka a posledné tri menované i v prvej päťke amerického rebríčka Billboard 200. Medzi najväčšie hity formácie patria piesne The Bucket, Sex On Fire, Use Somebody, Radioactive či Supersoaker.

Informácie pochádzajú z webstránky www.rollingstone.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Caleb Followill