Christina Aguilera predstavila video ku skladbe Telepathy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Sexy speváčka Christina Aguilera
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 31. októbra (Webnoviny.sk) – Americká speváčka Christina Aguilera zverejnila videoklip ku skrátenej verzii piesne Telepathy, ktorú nahrala spoločne s hudobníkom Nileom Rodgersom na soundtrack seriálu The Get Down (2016). V približne jedenapolminútovom videu však účinkuje iba 35-ročná rodáčka z newyorského Staten Islandu, spomínaný Rogers si v ňom nezahral.

Aguilera predstavila videoklip po tom, ako skladba Telepathy dobyla americký rebríček Billboard Dance Club Songs. „Chcela som nakrútiť vtipné video pre svojich fanúšikov, keďže pieseň Telepathy zo soundtracku seriálu The Get Down je na prvej priečke rebríčka Billboard Dance Club Songs. Ďakujem všetkým fanúšikom, rádiám a dídžejom, ktorým sa táto skladba páči,“ napísala speváčka prostredníctvom služby Instagram.

Christina María Aguilera

sa na hudobnej scéne začala presadzovať v roku 1998, keď naspievala pieseň Reflection pre animovaný film Mulan. O rok neskôr vydala debutový eponymný album, ktorým si zabezpečila celosvetovú slávu. Nahrávka obsahovala hity ako Genie In A Bottle, What A Girl Wants, I Turn To You alebo Come On Over Baby (All I Want Is You). Nasledovali štúdiovky Mi Reflejo (2000), My Kind Of Christmas (2000), Stripped (2002), Back To Basics (2006), Bionic (2010) a Lotus (2012). Držiteľka piatich cien Grammy má od roku 2010 hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Christina Aguilera