J&T Real Estate dokončila budovu Westend Gate

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
O priestory v deväťposchodovej budove Westend Gate na bratislavskej Patrónke je veľký dopyt. Foto: SITA

BRATISLAVA 26. novembra (WEBNOVINY) – Spoločnosť J&T Real Estate dokončila deväťposchodovú budovu Westend Gate na bratislavskej Patrónke. Trh kancelárskych priestorov v Bratislave sa rozšíril o takmer 35-tisíc metrov štvorcových.

Ako informovala spoločnosť, pre Westend Gate uzavrela jednu z najväčších úverových transakcií roka. Stavebno-investičný úver vo výške takmer 40 miliónov eur poskytla projektu Slovenská sporiteľňa.

Do budovy sa už v súčasnosti sťahuje spoločnosť IBM International Services Centre, ktorá si v budove prenajala viac ako 17-tisíc metrov štvorcových. Ako uviedol výkonný riaditeľ J&T Real Estate Pavel Pelikán, spoločnosť teraz rokuje o prenájme ďalších administratívnych plôch. „Evidujeme veľký dopyt zo strany záujemcov o kancelárie i obchodné prevádzky. Veríme, že Westend Gate bude úspešne obsadený do konca roka 2015,“ povedal Pelikán.

Foto: SITA

Súčasťou developmentu projektu boli viaceré investície do verejných priestorov. Spoločnosť J&T Real Estate zrekonštruovala križovatku v tesnej blízkosti Westend biznis zóny v hodnote približne 700-tisíc eur, čím zabezpečila jej plynulé napojenie na Lamačskú cestu. V najbližších týždňoch je v pláne revitalizácia priľahlého podchodu.

Biznis zóna Westend na Patrónke pozostáva z niekoľkých budov, kde sídlia napríklad Siemens, s. r. o. alebo poisťovňa Generali. V budúcnosti je plánovaná výstavba administratívneho komplexu Westend Plazza.

Foto: SITA

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia