J&T REAL ESTATE začala s predajom rodinných domov v Devíne

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bez názvu
Foto: J&T REAL ESTATE, a. s.

BRATISLAVA 11. júla (WEBNOVINY) – Už dnes si môžu záujemcovia o bývanie v obľúbenej bratislavskej mestskej časti Devín ležiacej na sútoku Dunaja a Moravy rezervovať svoje nové bývanie. V júli bol spustený predaj prvých ôsmich rodinných domov, ktoré budú umiestnené na priestrannej dvojsmernej ulici lemovanej širokým chodníkom a pásom zelene na juhozápadnej strane viničných svahov oproti hradu Devín.

Pôjde o jednopodlažné 4-izbové rodinné domy v L-kovom tvare, ktorý obopína veľkorysú terasu a cielene tak vytvára súkromie pre obyvateľov. Architekti čerpali z tradície moderny, pričom z farieb dominuje biela vkusne kombinovaná so šedou a drevenými prvkami.

Devín je považovaný za jednu z najvýnimočnejších lokalít Bratislavy. Leží v lone prírody a zároveň je ľahko dostupný z centra mesta. Cieľom výstavby rodinných domov uprostred juhozápadného svahu v Devíne je vytvoriť ulicu, na ktorej budú mať jej obyvatelia pocit súkromia a zároveň všetko po ruke. Predpokladaný štart výstavby prvých ôsmich rodinných domov je na jeseň 2012. Domy by mali byť odovzdané novým majiteľom v januári 2014,“ povedala Katarína Krajňáková, hovorkyňa J&T REAL ESTATE.

V pláne je aj druhá etapa výstavby rodinných domov, ktorá sa má začať na jar v roku 2013. Už dnes je v Devíne na predaj 51 nezastavaných parciel, ktorých výhodou je možnosť spájania pozemkov a vytvorenie rozľahlého priestoru na veľkorysé stavebné plány.

Viac informácií nájdete na www.zeleneterasy.sk

Bez názvu
Foto: J&T REAL ESTATE, a. s.
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia