Slovan zverejnil program prípravy na novú sezónu KHL

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Slovan hral tretí zápas play off proti CSKA na domácom ľade
Sprava: Ivan Telegin z CSKA Moskva, Andrej Šťastný a Rok Tičar z HC Slovan Bratislava počas tretieho zápasu play-off - 1. kola HC Slovan Bratislava - CSKA Moskva. Bratislava, 25. február 2016. Foto: SITA/Urban Klement

BRATISLAVA 17. júna (WebNoviny.sk) – Vedenie hokejového Slovana Bratislava zverejnilo detailný plán prípravy klubu na novú sezónu v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

Zverenci trénera Miloša Říhu sa prvýkrát stretnú v pondelok 4. júla a hneď ich čaká odchod na sústredenie do Litoměříc, z ktorého sa vrátia až o dvanásť dní neskôr. Nasledovať budú tréningy v domácom prostredí a od konca júla už aj prípravné zápasy. Ten prvý odohrajú „belasí“ 27. júla v slovinskom Maribore proti Torpedu Nižnij Novgorod.

Následne cestujú do Zlína (29.7.), do Prahy na duel proti Sparte (3.8.) a do Brna (4.8.). Prvýkrát sa Slovan predstaví vlastným fanúšikom 9. augusta v zápase proti Komete Brno, potom ich čaká turnaj Steel Cup v Třinci a ďalšie dve domáce stretnutia proti Medveščaku Záhreb (16.8.) a Zlínu (18.8.). V poslednej augustovej dekáde sa už začnú súboje v KHL, Slovan zatiaľ nepozná presný program.

Informácie priniesol oficiálny web Slovana.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava