Video: Medveščak nedohral v Litvínove, strhla sa veľká bitka

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Úvodný zápas Slovana s Medveščakom
Hráč Záhrebu Jason Krog počas zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) medzi HC Slovan Bratislava - Medveščak Záhreb. Bratislava, 4. september 2014. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

LITVÍNOV 7. augusta (WebNoviny.sk) – Hromadná bitka ukončila prípravný zápas medzi hokejistami Litvínova a Medveščaku Záhreb. Chorvátsky účastník Kontinentálnej hokejovej ligy viedol v 53. min 1:0, keď rozhodcovia z obáv o bezpečnosť hráčov súboj radšej predčasne ukončili.

Zákrok na Karla Kubáta vyprovokoval hromadnú šarvátku, do ktorej sa zapojili všetci korčuliari na ľade. Veľa nechýbalo, aby sa pridali aj brankári Jaroslav Janus s Dannym Taylorom.

„Videl som, že sa snaží chytať našich hráčov. Ak by sa pustil do bitky, bol som pripravený zakročiť, veď sme tu jeden za druhého,“ povedal v rozhovore pre klubový web Jaroslav Janus, ktorý má z pôsobenia v Slovane Bratislava skúsenosti aj s Kontinentálnou hokejovou ligou.

„Záhreb začal hrať tvrdo, už v prvej tretine dostali dvaja naši hráči strom. A ešte sa súper sťažoval rozhodcom. Sú to hráči zo zámoria, ale je to príprava a predovšetkým je potrebné si vyskúšať prvky z tréningov a nie hneď na začiatku sa dokaličiť,“ dodal Janus, ktorého v 43. min prekonal obranca Mark Katič.

Chorvátski hokejisti sa sťažovali na viaceré verdikty hlavných arbitrov. „Rozhodovanie bolo pre všetkých sklamaním a viedlo k frustrácii,“ vyhlásil Katič a tréner Medveščaku Gordie Dwyer ho doplnil: „Mužstvo bojovalo ako tím. Všetkých nás prekvapilo, že sa zápas predčasne skončil.“

Video: Prípravný zápas v Litvínove ukončila hromadná bitka

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Jaroslav Janus
Firmy a inštitúcie Medveščak Záhreb