Kazaň ukončila zmluvu s Ďalogom, limituje ho zranenie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Vizitky slovenských hokejistov
MAREK ĎALOGA (obranca), dátum a miesto narodenia: 10. marca 1989 vo Zvolene, klub 2014/2015: HC Sparta Praha (ČR), štarty v reprezentácii/góly: 44/2 Foto: SITA/Ján Viazanička

KAZAŇ 14. augusta (WebNoviny.sk) – Pôsobenie slovenského reprezentanta Mareka Ďalogu v tíme Kontinentálnej hokejovej ligy Ak Bars Kazaň sa definitívne skončilo. Klub potvrdil odchod 27-ročného ofenzívne ladeného obrancu na svojom webe.

„Ak Bars ďakuje Marekovi Ďalogovi za plodnú spoluprácu a praje mu úspech v jeho novom klube,“ píše server ak-bars.ru. Zvolenský rodák prišiel do Kazane pred rokom, kontrakt mal do konca ročníka 2016/2017. V minulej sezóne odohral 33 stretnutí KHL vrátane play-off, v ktorých strelil jeden gól a na ďalších päť prihral. V druhej polovici ročníka ho výrazne limitovali zdravotné ťažkosti.

Pre problémy s kolenom vynechal aj májové majstrovstvá sveta v Rusku a stále nie je úplne v poriadku, aj keď nastúpil v troch prípravných stretnutiach. „Stále ho trápi zranenie, pre ktoré neabsolvoval ani svetový šampionát. Raz ho noha bolí, potom nie. Hovorí, že je všetko v poriadku, ale noha ho stále trápi,“ uviedol pred pár dňami podľa R-Sport tréner Ak Bars Zinetula Biľaletdinov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Marek Ďaloga
Firmy a inštitúcie AK Bars Kazaň