Marek Ďaloga rozšíril v KHL rady bratislavského Slovana

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Marek Ďaloga (obranca)
Marek Ďaloga (HC Pardubice, ČR) Narodený: 10. marca 1989, výška: 193 cm, váha: 83 kg, doteraz 0x na MS, 17 zápasov v A-tíme SR, 0 gólov Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 27. augusta (WebNoviny.sk) – HC Slovan Bratislava angažoval do svojho kádra slovenského hokejového reprezentanta Mareka Ďalogu. Platnosť zmluvy musí ešte potvrdiť Centrálna hráčska matrika (CIB) v Moskve.

Ofenzívne ladený obranca len nedávno ukončil svoje pôsobenie v ruskej Kazani, podľa oficiálnej webstránky Slovana by sa mohol v „belasom“ drese fanúšikom predstaviť už v pondelok 29. augusta na domácom ľade proti Torpedu Nižnij Novgorod.

Zvolenský rodák M. Ďaloga prišiel do Kazane pred rokom, kontrakt mal do konca ročníka 2016/2017. V minulej sezóne odohral 33 stretnutí KHL vrátane play-off, v ktorých strelil jeden gól a na ďalších päť prihral.

V druhej polovici ročníka ho výrazne limitovali zdravotné ťažkosti. Pre problémy s kolenom vynechal aj májové majstrovstvá sveta v Rusku. Ruské zdroje tvrdili, že v poriadku nebol ani pred začiatkom tejto sezóny.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Marek Ďaloga
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava