Slovan odletel na trip, vyzve aj obhajcu Gagarinovho pohára

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
HC Slovan Bratislava
Foto: facebook.com/hcslovan

BRATISLAVA 19. septembra (WebNoviny.sk) – V pondelok na pravé poludnie odletela výprava hokejistov Slovana Bratislava na ďalší trip v tejto sezóne Kontinentálnej ligy (KHL). Trénerovi Milošovi Říhovi v nej chýbali zranení Radek Smoleňák, Tomáš Starosta, Michal Sersen a napokon aj doliečujúci sa Andrej Šťastný. Povinnosti v českej reprezentácii na Svetovom pohári v kanadskom Toronte si plní zadák Tomáš Kundrátek. Říha má k dispozícii dvoch brankárov, ôsmich obrancov a trinástich útočníkov.

Na Slovan čaká náročná séria na ľade ruských súperov – postupne nastúpia u obhajcu titulu v Magnitogorsku (utorok 16.00 h SELČ), ďalej v Ufe (štvrtok 16.00 SELČ) a Čeľabinsku (sobota 13.30 SELČ). Aj ďalší duel absolvujú „belasí“ vonku, ale to až v piatok 30. septembra v Záhrebe proti Medveščaku. Informácie sú z oficiálneho webu hcslovan.sk.

Hráči Slovana na tripe:

Brust, Pogge – Plastino, Švarný, Luža, A. Meszároš, Bačík, M. Rosandič, Pokorný, Marek Ďaloga – Cheechoo, Chipchura, Taffe, T. Kubalík, Valský, V. Nedorost, Skalický, Lušňák, Vopelka, Viedenský, J. Šiška, Zigo, Jeglič

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Andrej ŠťastnýMarek ĎalogaMichal SersenRadek SmoleňákTomáš KundrátekTomáš Starosta
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava