Jamie Woon takmer sekol s hudbou, vracia sa do Bratislavy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Jamie Woon

BRATISLAVA 13. apríla (WBN/PR) – Ticho okolo britského speváka Jamieho Woona nebolo neopodstatnené. V konečnom dôsledku sa dostal pred križovatku, počas ktorej si musel vybrať, či sa bude ďalej venovať hudbe alebo sa dá na iné chodníčky. Na šťastie slovenských fanúšikov stratil zábrany pred očakávaniami iných a rozhodol sa, že ešte stále má čo hudobne povedať. Vďaka cyklu City Sounds of Bratislava ho tak opäť môžu privítať v hlavnom meste Slovenska.

„Nejakým spôsobom by bolo celkom dobré, keby ma moje vydavateľstvo pustilo k vode. Dostal by som zaplatené, mal by som tú skúsenosť a vydal by som sa iným smerom,“ prelomil mlčanie okolo svojej štvorročnej prestávky Jamie Woon ešte v novembri britskému denníku Guardian. Dlho to totiž vyzeralo tak, že vplyvom nenaplnenia očakávaní, ktoré priniesla nominácia v ankete BBC Sound of 2011, môže na neho značka Polydor zanevrieť.

https://www.youtube.com/embed/EL0pTo9Z_XU“ frameborder=“0″ allowfullscreen>

Dôvodom bol hlavne tlak, ktorý na neho kládla práve pozornosť kritikov pri prvotine Mirrorwriting. „Tá vec so Sound of je z hľadiska toho, ako vás majú ľudia spoznať, veľmi netradičná. Potrebujete vôbec, aby vás všetci poznali

Do Bratislavy s nim pricestuje zostava v zložení Charlie Platt na klávesoch, Dan Gulino za syntetizátorom a basgitarou, Dan See bude hrať na bicích a vokálne budú sekundovať Wilson Atie s Meshach Broderick. Okrem toho si však talentovaný a kritkmi chválený Brit prinesie so sebou aj vlastného predskokana. Je ním nová nádej futuristického R&B Jodie Abacus. Jeho tvorbu prirovnávajú taktiež k funky a groovy, no s inšpiráciou v producentovi Thundercat. Aktuálne ho môžete počuť v éteri so singlom Hot Kitchen.

Viac informácií: www.citysounds.sk, https://www.facebook.com/csbratislava

FB pozvánka: https://www.facebook.com/events/769235353219933/

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať