POME Rudava pod patronátom Sagana, Hossu a Hamšíka

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: POME Rudava

BRATISLAVA 18. apríla (WBN/PR) – Rekreačné stredisko Rudava v Malých Levároch ožije 15. a 16. júla už po druhýkrát letným hudobno – športovým festivalom POME Rudava. Ten po premiérovom ročníku prinesie okrem stálic domácej i českej hudobnej scény a športového vyžitia aj niekoľko noviniek. Návštevníkov čakajú dva dni zábavy pri vode, koncerty, divadelné predstavenia a dídžeji až na štyroch pódiách, pohybové aktivity v športovej aréne či festivalovom fitnes centre a stanové mestečko úplne zadarmo!

Milovníci domácej tvorby sa môžu tešiť na koncerty Horkýže Slíže, Ine Kafe, Polemic, Nocadeň, Medial Banana, Zoči Voči, či Vaša Patejdla a susedné Česko na pódiu zastúpia skupiny Alkehol, Premier i legendárny Dalibor Janda. V programe vystúpi aj mnoho mladých talentovaných interpretov, jedným z nich bude víťaz súťaže, ktorú pripravujú organizátori v spoluprácu s rádiom Expres. Na samostatnom pódiu si na svoje prídu aj fanúšikovia hiphopovej scény, účasť potvrdil Majk Spirit, Rytms, Kali, Separ, Ego a Strapo. Za zmienku stojí tiež vystúpenie na Záhorí mimoriadne obľúbeného dua Jamaha, ktoré sa organizátori rozhodli angažovať na podnet návštevníkov festivalu. Chýbať nebude ani divadelný stan, v ktorom sa predstavia stand up komici zo Silných rečí aj Temnných kecov a diváci si budú môcť vychutnať aj predstavenia profesionálnych i amatérskych divadiel. V tanečnom stane budú dídžeji hrať až do rána a rovnako do rána bude v prevádzke aj festivalové kino.

Ambasádormi druhého ročníka podujatia sú úspešní športovci – Peter Sagan, Marián Hossa a Marek Hamšík. Tí pre víťazov športových festivalových súťaží venovali skutočne lákavé ceny. Víťaz festivalovej časkovky na 3 km na stacionárnom bicykli získa dres a bicykel od Petra Sagana, víťazné družstvo z florbalového turnaja odmení Marián Hossa športovou výstrojou a na víťazov turnaja v plážovom futbale čaká výlet do Neapola za Marekom Hamšíkom, spojený s návštevou atraktívneho zápasu Serie A. V programe festivalu budú súťaže v plážovom futbale, volejbale, tenise, novinkou bude turnaj v čoraz obľúbenejšom florbale. Vo festivalovom fitness centre GOLEM sa bude súťažiť na veslovacom trenažéri, v cyklistickej časovke, v tlaku na lavičke či v stolnom futbale. Po minuloročnej úspešnej premiére bude mať reprizu aj súťaž Odnes si starú, čo je beh s frajerkou na pleci. Do športového programu pribudnú aj novinky – preteky vodných bicyklov na jazere a súťaž V lete na saniach, kde záujemcovia v praxi otestujú pravdivosť známeho ľudového porekadla.

Víťazi všetkých športových súťaží majú garantovaný voľný vstup na ďalší ročník festivalu POME Rudava v roku 2017.

Vstupenky v sieti Ticketportal. https://www.ticketportal.sk/event/Hudobno_sportovy_festival_POME_Rudava

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Majk SpiritMarek HamšíkMarián HossaPeter Sagan