Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Lukáš Lacko Foto: archívne, SITA/AP
20. marca 2017 ŠportTenis od Webnoviny.skSITA Diskusia(0)

Lacko a Gombos postúpili do finále kvalifikácie v Miami, Kovalík nie

MIAMI 20. marca (WebNoviny.sk) – Dvaja z troch slovenských tenisov postúpili do finále kvalifikácie dvojhry na turnaji ATP World Tour Masters 1000 Miami Open presented by Itaú v americkom Miami na Floride.

Lukáš Lacko nasadený ako jedenásty v pondelňajšom zápase 1. kola dvojkolovej kvalifikácie zvíťazil za 117 minút 6:4, 4:6, 6:4 nad domácim držiteľom voľnej karty Vasilom Kirkovom, Norbert Gombos zdolal zdolal Francúza Quentina Halysa za 118 minút 6:4, 1:6, 7:6 (2).

Napriek dobre rozohranému súboju neuspel Jozef Kovalík, ktorý nevyužil vedenie 6:1, 3:2 a podľahol Belgičanovi Rubenovi Bemelmansovi za 103 minút napokon 6:1, 5:7, 3:6. Priamo v “main draw” bude na základe svojho postavenia vo svetovom rebríčku pri uzávierke prihlášok hrať Martin Kližan.

Dvojhra – kvalifikácia – 1. kolo:

Lukáš Lacko (SR-11) – Vasil Kirkov (USA) 6:4, 4:6, 6:4 za 117 minút
Norbert Gombos (SR-19) – Quentin Halys (Fr.) 6:4, 1:6, 7:6 (2) za 118 minút
Ruben Bemelmans (Belg.) – Jozef Kovalík (SR-21) 1:6, 7:5, 6:3 za 103 minút

Odporúčané články

Daniela Hantuchová nestačila v Taliansku na Francúzku Ferrovú Šramková s nomináciou na Heart Award od ITF, môže napodobniť Hantuchovú

Témy

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Napíšte prvý komentár!

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Tenis

Ankety

Opäť sa začalo hovoriť o Mečiarových amnestiách, mali by ich podľa vás zrušiť?

Aktuálne témy

DRAN.sk

Autolike.sk

Dámskajazda

Byvanie je hra

NAJKY.sk

najAPPKY.sk

Podnikam.sk

Mňamky-recepty

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

OK

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...