Video: Hrôzostrašné zranenie na OH 2016, kosť trčala z ruky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
OH 2016
Zranený arménsky vzpierač Andranik Karapeťjan. Rio de Janeiro, 10. august 2016. Foto: SITA/AP

RIO DE JANEIRO 11. augusta (WebNoviny.sk) – Súboj vzpieračov o olympijské medaily v Riu de Janeiro v kategórii do 77 kg poznačilo vážne zranenie arménskeho reprezentanta Andranika Karapeťjana. Pri jeho druhom pokuse v nadhode chcel zdvihnúť činku vážiacu 195 kg, tá ho však prevážila a spôsobila mu hrôzostrašné zranenie lakťa, pri ktorom mu bolo vidieť trčiacu kosť.

OH 2016

Je to ďalší z hrôzostrašných momentov v Riu – holandská cyklistka Annemiek van Vleutenová v pretekoch s hromadným štartom 10 km pred koncom nezvládla strmý zjazd z kopca, reletela ponad riadidlá bicykla a udrela si hlavu o asfaltový povrch cesty. Lekári neskôr informovali, že Holanďanka má na troch miestach chrbtice menšie zlomeniny.

Video: Hrôzostrašné zranenie arménskeho vzpierača Andranika Karapeťjana

Upozornenie!!! Video nie je vhodné pre citlivé a slabšie povahy

https://www.youtube.com/watch?v=lXIsToF2p44

V tom istom technickom klesaní približne na tom istom mieste utrpela zranenie aj dvojica z čela mužských pretekov s hromadným štartom – Talian Vincenzo Nibali a Kolumbijčan Sergio Henao. Prvému menovanému zistili zlomeninu oboch kľúčnych kostí, Henao má fraktúru panvy a pomliaždený hrudník. Okrem nich mal smolu aj Austrálčan Richie Porte, ktorý si zlomil lopatku.

V Riu sa vážne zranil aj Samir Ait Said – dvadsaťšesťročný Francúz si vážne zranil ľavú nohu počas kvalifikácie preskoku, keď pri dopade sa mu neobyčajným spôsobom prehla noha. Z haly ho museli vyniesť na nosidlách.

Samsung_reklama

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Richie PorteVincenzo Nibali