Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Aktuálne je na väčšine upravených zjazdoviek v priemere 20 až 30 centimetrov technického snehu. Foto: SITA/Radoslav Maťaš
6. januára 2016 SprávySlovensko od SITASITA Diskusia(0)

Lyžiarsku sezónu otvorili v ďalších strediskách na Slovensku

BRATISLAVA 6. januára (WebNoviny.sk) – Lyžiarsku sezónu v stredu otvorili v strediskách Polomka – Bučník (okr.Brezno), v Skicentre Žiar – Dolinky (okr.Liptovský Mikuláš), v Regetovke pri Bardejove aj v západoslovenskom stredisku Ski Land Stará Myjava. Ako agentúru SITA informovala Ľubica Styková zo spoločnosti SITOUR, na západe Slovenska sú v prevádzke už aj Pezinská Baba a Ski Makov, v oboch sú dobré lyžiarske podmienky. Ski Čertov pri Púchove hlási veľmi dobré podmienky.

Na východe Slovenska je s veľmi dobrými podmienkami otvorených už viacero areálov, napríklad v Slovenskom Raji Mlynky aj Vernár-Studničky, vo Volovských vrchoch Plejsy, Poráč-Brodok aj Jahodná. “Na technicky zasnežovaných svahoch je v priemere 25 až 40 cm snehu, v niektorých strediskách to môže byť o 5 až 10 cm viac. V utorok pribudlo 1 až 3 cm snehu. Lyžiarske podmienky sú dobré až veľmi dobré,” pokračuje Styková s tým, že na Slovensku je lyžiarska sezóna už v 70 areáloch a lyžiarom je k dispozícii štyridsať až šesťdesiat percent zjazdových tratí.

Odporúčané články

Cez víkend sa lyžuje v jedenástich slovenských strediskách Do Vianoc otvoria lyžiarske strediská 80 percent zjazdoviek

Témy

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Napíšte prvý komentár!

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Slovensko

Ankety

Opäť sa začalo hovoriť o Mečiarových amnestiách, mali by ich podľa vás zrušiť?

Aktuálne témy

NAJKY.sk

Dámskajazda

DRAN.sk

Podnikam.sk

Autolike.sk

Byvanie je hra

Mňamky-recepty

najAPPKY.sk

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

OK

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...