Michal Suchoba: Informácie z prvej ruky sú na nezaplatenie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Michal Suchoba, autor aplikácie tvbay Foto: iTVSi, a.s.

BRATISLAVA 13. februára (WBN/PR) – Slovenskú aplikáciu tvbay už poznajú aj v Amerike. Začiatkom februára sa predstavitelia spoločnosti iTVSi, a.s. zúčastnili na jednej z najväčších svetových vývojárskych konferencií a výstav Appsworld North America 2014 v San Franciscu.

Sme radi, že naša aplikácia je vnímaná ako jedinečné a zaujímavé technologické riešenie a v Amerike vzbudila veľký záujem. Súčasťou aplikácie je napríklad online stávkovanie, ktoré sa tešilo veľkému úspechu a bolo predmetom mnohých rozhovor, ktoré sme na konferencii poskytli. Aj na základe týchto skúsenosti sme motivovaní pokračovať v hľadaní partnerov na celosvetovom trhu, pretože si myslíme, že mu máme čo ponúknuť, povedal Michal Suchoba, autor aplikácie a šéf spoločnosti iTVSi, a.s.

Počas dvoch dní priniesla konferencia to najlepšie, čo svet mobilných aplikácií v súčasnosti ponúka. Zúčastnilo sa na nej viac ako 8000 vývojárov, mobilných operátorov, obchodníkov, výrobcov a užívateľov zariadení, medzi nimi aj Google, Apple, Facebook, HTC, LG, PayPal, Fox Broadcasting, Panasonic či The New York Times.

Pre našu spoločnosť, ktorá vyvíja mobilné aplikácie, sú takéto konferencie obrovskou príležitosťou na získanie lepších poznatkov o aktuálnom dianí v odvetví informačných technológií. Dôležité informácie tu dostaneme z prvej ruky. Ak chceme byť konkurencieschopní, musíme mať rovnaké informácie ako tí najlepší. Samozrejme, je tu aj možnosť predstaviť sa svetu a získať neoceniteľné kontakty pre ďalšie obchodné príležitosti,“ dodal Michal Suchoba.

Pozitívnym impulzom bolo tiež pozvanie zástupcov spoločnosti iTVSi, a.s. medzi účastníkov diskusného fóra. Jedným zo 4 diskutujúcich bol Dušan Duffek, ktorý sa zaoberá Business developmentom produktu tvbay. „Bola to výborná možnosť predstaviť náš produkt úzkemu okruhu ľudí priamo z nášho biznisu. Len pre zujímavosť, jedným z diskutujúcich bol aj viceprezident spoločnosti at&t, ktorá nás dlhodobo zaujíma a sme radi, že spoločnou účasťou na diskusii sme mohli začať rozvíjať naše pracovné aktivity.“

Foto: iTVSi, a.s.

„Som presvedčený, že konferencia v San Franciscu nám pomôže otvoriť dvere aj na americký trh,“ zhodnotil šance tvbay za Veľkou mlákou Michal Suchoba.

Aplikácia tvbay je bezplatná aplikácia pre klientov televíznych operátorov, ktorá umožňuje jednoduché, rýchle a pohodlné nakupovanie priamo z televíznej obrazovky.

Na kúpu akéhokoľvek produktu stačí pár klikov TV ovládačom a kúpiť je možné prakticky čokoľvek. Program, ktorý zahŕňa ponuku nákupu, je označený ikonou tvbay v rohu obrazovky. Stlačením tlačidla OK na diaľkovom ovládači sa priamo v set-top boxe spustí menu, v ktorom si divák – zákazník môže kúpiť práve zobrazené tovary alebo služby. Takisto si prostredníctvom tejto aplikácie môže skontrolovať stav objednávok, resp. obsah nákupného košíka. Spôsob doručenia tovaru kúpeného cez nový predajný kanál tvbay je rovnaký ako pri klasických e-shopoch.

Foto: iTVSi, a.s.
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia