V takejto zostave začnú Slováci šampionát proti Maďarsku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Konrad
Branislav Konrád zo Slovenska (vpravo) by sa mal postaviť do brány slovenského tímu počas prvého zápasu na majstrovstvách sveta v Rusku. Foto: SITA/AP

PETROHRAD 5. mája (WebNoviny.sk) – Slovenská hokejová reprezentácia nastúpi v petrohradskej hale Jubilejnyj v sobotňajšom úvodnom vystúpení v základnej B-skupine majstrovstiev sveta proti Maďarsku (hrá sa od 11.15 h SELČ) v bránke s Branislavom Konrádom.

Gólman českého klubu HC Olomouc dostal prednosť pred Júliusom Hudáčkom, ktorý pôsobí vo švédskom tíme Örebro HK.

VŠETKO O MAJSTROVSTVÁCH SVETA V HOKEJI 2016

Vždy je to lotéria. Snažili sme sa vyjsť z momentálnej zápasovej výkonnosti, Braňo mal väčšiu istotu. Nechcem však hovoriť, že máme jednotku a dvojku. Je to tímová práca, aj Julo musí byť nachystaný,“ uviedol pre Slovenský rozhlas kouč národného tímu SR Zdeno Cíger.

Tréner nám túto informáciu povedal pred dnešným tréningom. Som brankár. Poteší ma, keď viem v predstihu, že idem chytať. Treba ísť do toho naplno a uspieť,“ vyjadril sa Branislav Konrád, ktorý je síce už na treťom svetovom šampionáte, ale zažije zápasovú premiéru.

KOMPLETNÝ PROGRAM MS V HOKEJI 2016

Zostava slovenskej hokejovej reprezentácie proti Maďarsku v prvom dueli na MS v Rusku bude zhodná s tou z generálky proti Dánsku (v sobotu 30. apríla zvíťazilo Slovensko v Bratislave nad severanmi 3:1, pozn.), v útočných formáciách budú zatiaľ „mimo“ Peter Cehlárik a Pavol Skalický. Na súpisku SR zatiaľ nie je zaradený len tretí brankár Samuel Baroš.

Predpokladaná zostava Slovenska na sobotňajší úvodný zápas v základnej B-skupine MS v hokeji proti Maďarsku:

Konrád – Meszároš, Sersen, Marinčin, Sekera, Graňák, J. Mikuš, Švarný, Jaroš – M. Bakoš, Réway, Daňo – Jurčo, Viedenský, L. Hudáček – Dravecký, T. Marcinko, M. Bartánus – T. Hrnka, A. Šťastný, Lušňák

Tieto správy prinášame s podporou internetových stávok eTIPOS.sk.
Tipos

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Branislav KonrádPavol SkalickýPeter CehlárikSamuel BarošZdeno Cíger
Firmy a inštitúcie Slovenská hokejová reprezentácia