Slováci absolvovali v Rusku prvý tréning, ľad bol mäkký

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Slovenská hokejová reprezentácia
Foto: facebook.com/SlovakHockey/

PETROHRAD 5. mája (WebNoviny.sk) – Slovenská hokejová reprezentácia vo štvrtok popoludní absolvovala prvý tréning v petrohradskom Športovom paláci Jubilejnyj.

Pod vedením trénera Zdena Cígera si hráči spod Tatier vyskúšali kvalitu miestneho ľadu a zoznámili sa s prostredím.

VŠETKO O MAJSTROVSTVÁCH SVETA V HOKEJI 2016

Všetko je v poriadku. Zázemie je super, hotel takisto. Zatiaľ sa nemáme na čo sťažovať. Ja osobne som už v Petrohrade bol v minulosti niekoľkokrát, mesto je fantastické. Ak budeme mať chvíľku čas, radi sa prejdeme po okolí,“ povedal útočník Vladimír Dravecký. Slovenské družstvo sa intenzívne pripravuje na svoj úvodný duel v rámci jubilejných 80. majstrovstiev sveta, ktorý odohrá v sobotu 7. mája o 11.15 h SELČ proti výberu Maďarska.

Čakajú na nás Maďari, v sobotu chceme podať čo najlepší výkon. Verím, že budeme úspešní. Vyhrať chceme my aj oni, urobíme všetko pre dobrý výsledok,“ doplnil 30-ročný košický rodák.

KOMPLETNÝ PROGRAM MS V HOKEJI 2016

Hlavný kouč Zdeno Cíger vo štvrtok večer prezradil, že proti Maďarom bude od úvodu chytať Branislav Konrád. Jeho dvojička Július Hudáček sa na štvrtkovom tréningu cítil dobre. „Dojmy sú zatiaľ výborné. Máme krásne počasie, mesto je pekné. Zázemie je vynikajúce, už aby sme hrali. Ľad v hale bol trochu mäkký, je tam trochu teplo. Myslím si však, že sa to upraví a podmienky budú OK. Plocha má štandardné rozmery a je super, že na ľade nie sú žiadne reklamy. Pre nás brankárov je najlepší krásny čistý ľad,“ poznamenal počas prechádzky 27-ročný Spišiak J. Hudáček.

Ďalší tréning absolvujú Slováci v piatok predpoludním.

Tieto správy prinášame s podporou internetových stávok eTIPOS.sk.
Tipos

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Branislav KonrádJúlius HudáčekVladimír DraveckýZdeno Cíger
Firmy a inštitúcie Slovenská hokejová reprezentácia