Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
No treba si dávať na to pozor. Foto: pinterest.com
23. januára 2016 Zaujímavosti od Webnoviny.skSITA Diskusia(0)

Muž to prehnal s tofu syrom. Takto nakoniec dopadol.

reklama:
reklama:

BRATISLAVA 23. januára (WEBNOVINY) – Staré známe, že všetkého veľa škodí, platí aj v tomto prípade. Vášniví nadšenci syru tofu by sa mali mať na pozore. Je zdravý, ale netreba to s ním preháňať, lebo by sme mohli dopadnúť ako tento muž.

Jeden čínsky vedec zistil, že denná konzumácia príliš veľa tofu s nízkou spotrebou vody, môže viesť k tvorbe obličkových kameňov. A presne toto sa stalo aj v tomto prípade. Jeden chlapík z Číny zbožňoval syr tofu, ale nejak si nedával pozor, koľko ho zjedol. A to bol problém. Začal mať ťažkosti a lekári prišli na to, že v tele má 420 obličkových kameňov. Vznikli nadmernou konzumáciou tofu. Okamžite musel absolvovať operáciu, pri ktorej lekárom trvalo 45 minút iba vyťahovanie kameňov.

Dr Wei, chirurg, ktorý liečil pána povedal, že bol šokovaný počtom obličkových kameňov, ktoré boli odstránené z tela pacienta. Povedal: “Nikdy som nevidel toľko obličkových kameňov. Operácia trvala menej ako dve hodiny, pri ktorých bolo 45 minút strávených odstránením kameňov. “

Muž to prehnal s tofu syrom. Takto nakoniec dopadol.
Foto: pinterest.com

Odporúčané články

Týchto 10 produktov očistí vaše tepny a zabráni srdcovému infarktu Krokodíl schmatol muža, žena skočila do vody a zachránila ho
reklama:
reklama:
reklama:

Témy

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Napíšte prvý komentár!

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Zaujímavosti

Ankety

Opäť sa začalo hovoriť o Mečiarových amnestiách, mali by ich podľa vás zrušiť?

Aktuálne témy

NAJKY.sk

Autolike.sk

DRAN.sk

Podnikam.sk

najAPPKY.sk

Mňamky-recepty

Byvanie je hra

Dámskajazda

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

OK

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...