Muž vytvoril manželke bludisko v tvare ich svadobnej fotky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bez názvu
Foto: www.wkyc.com

Američan Phillip Derthick prekvapil manželku Marie originálnym darom – na 50. výročie svadby v kukuričnom poli vytvoril obrovské bludisko, ktoré je vernou kópiou ich svadobnej fotografie.

Bez názvu
Foto: www.wkyc.com

Rodák z amerického Ohia chcel manželke na oslavu zlatej svadby darovať niečo unikátne. Namiesto hmotných darov sa preto rozhodol pre iné riešenie.

„Vytvoril ho spolu s deťmi. Celé to predo mnou tajili,“ uviedla 75-ročná Marie.

Manželia, ktorí spolu v dobrom aj zlom prežili desiatky rokov, svoju farmu posledné roky pravidelne menia na bludisko. „Minulý rok sme vytvorili obrysy Johna Glenna, lebo uplynulo 50 rokov odkedy prešiel okolo sveta. V roku 2010 sme mali Dvojičky, aby sme si uctili 10. výročie od bombového útoku z 11. septembra a tiež sme mali kópie športových tímov Steelers a Browns, lebo sú našimi obľúbencami,“ vysvetlila Marie.

Bez názvu
Foto: www.wkyc.com

Tento rok si však 72-ročný Phillip zvolil inú dôležitú udalosť, ktorá stála za pozornosť. Obrysy svadobnej fotografie zvečnil na ploche takmer 690 metrov štvorcových. „Bola som prekvapená, skutočne sa im to podarilo. Na vrchu je aj kostol, v ktorom sme sa brali, v strede naše svadobné portréty a dolu starý traktor,“ uviedla Marie, ktorá netajila, že tento výtvor je zo všetkých jej najobľúbenejším.

V obrovskom portréte sa nachádzajú tri bludiská, to najdlhšie meria vyše 7 km. Hoci vymýšľanie celého návrhu Phillipovi trvala niekoľko mesiacov, samotnú tvorbu bludiska zvládol spolu s deťmi za jediný deň.

Na otázku, čím budúci rok prebijú toto unikátne dielo, manželia odpovedali: „Ešte nevieme, ale musíme prísť s niečím skutočne dobrým.“

www.digtriad.com

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia