Najlepšia priateľka ženy? Predsa kabelka!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bez názvu
Foto: Topanky.sk

BRATISLAVA 20. januára (WBN/PR) – Športová, elegantná, do práce, na kávu, ktorá je vaša najobľúbenejšia? Samozrejme, reč je o nenahraditeľnej súčasti nášho šatníka. O kabelkách.

Kvalita verzus kvantita

Hoci žijeme v konzumnej spoločnosti, kvalita by mala v našom rebríčku vždy zastávať vyššie miesto ako kvantita. Vedeli ste, že priemerná dámska kabelka váži niečo okolo dvoch kíl? O tom, že je každodennou súčasťou každej ženy hádam niet pochýb. Z tohto dôvodu by sme pri jej kúpe mali vyhľadávať nielen štýlové, ale najmä kvalitné kúsky. Ak hľadáte tašku, ktorá toho zvládne naozaj veľa, vždy si premerajte jej ramienka a najmä materiál, z ktorého je vyrobená.

Fake nikdy nebude originál

Za posledné roky sa vo svete nadrozmerne rozšírili „fejkové“ kabelky. Tento trend sa rozšíril do takej miery, že sme mohli tieto lacné napodobneniny spozorovať aj v obchodných reťazcoch. Ak sa už rozhodnete do vašej kabelky naozaj zainvestovať, pôvod svojej kabelky si preverte všetkými dostupnými spôsobmi. Naštudujte si, z akého materiálu má byť vyrobený originál, poprípade ktoré ochranné známky sa na nej majú nachádzať. Nezabúdajte však, že originálne kúsky menej známych značiek môžu byť mnohokrát tak isto kvalitné, ako kúsky tých svetových.

Bez názvu
Foto: Topanky.sk

Foto: Topanky.sk

Na veľkosti záleží

Každý nový rok prichádza s novými trendmi, výnimkou nebol ani tento. „In“ budú listové kabelky, alebo inak povedané, kabelky do ruky. Počas roku 2013 takmer úplne vymizli z módy goliere na sakách, či bundách a taktiež aj dlhé ramienka na kabelkách. A hoci nás listové kabelky nútia redukovať jej obsah na minimum (a taktiež vyvracajú fakt, že v ženskej kabelke nájdete naozaj hocičo), v tomto roku s ňou zažiarite za každých okolností.

Bez názvu
Foto: Topanky.sk

Foto: Topanky.sk

Vyfarbite sa!

Trendom sú opäť pastelové farby. A to najmä v odtieňoch modrej a fialovej. Celkovo platí, že farby by mali byť základom vášho šatníka. Ak sa už rozhodnete použiť klasiku, čiernu, či bielu, nezabudnite ju dokombinovať trendy doplnkami v štýlových farbách.

Bez názvu
Foto: Topanky.sk

Foto: Topanky.sk

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Topanky.sk