Plážové volejbalistky postúpili vo Vitórii do hlavnej súťaže

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Dubovcova nestarcova
Sprava: Slovenské reprezentantky v plážovom volejbale Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová počas turnaja CEV Masters vo švajčiarskom Bieli, kde získali bronz. V súboji o 3. miesto porazili poľskú dvojicu Monika Brzosteková, Kinga Kolosinska. Biel, Švajčiarsko, 10. august 2014. Foto: SITA/cev.lu

VITÓRIA 15. marca (WebNoviny.sk) – Slovenské reprezentantky v plážovom volejbale Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová postúpili do hlavnej súťaže na turnaji kategórie Open v rámci Svetovej série 2015/2016 v brazílskej Vitórii (15. – 20. marca).

Slovenky nasadené v utorkovej kvalifikácii ako druhé mali v 1. kole voľný žreb, v zápase finálového 2. kola zvíťazili nad holandskou dvojicou Rimke Braakmanová, Jolien Sinnemová hladko 2:0 (11, 10).

Dubovcová s Nestarcovou bojujú vo Vitórii aj o body do rebríčka pre účasť na OH 2016 v Riu de Janeiro. Mená svojich súperiek v základnej skupine sa dozvedia neskôr.

Svetová séria 2015/2016 v plážovom volejbale – Open – Vitória (Braz.) – ženy – kvalifikácia – utorok:

1. kolo: Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (SR-2) – voľný žreb

Finálové 2. kolo: Rimke Braakmanová, Jolien Sinnemová (Hol.-15) – Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (SR-2) 0:2 (-11, -10)

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Dominika NestarcováNatália Dubovcová