Video: Heat vyhrali nad Torontom, sériu rozhodne siedmy duel

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Miami Heat - Toronto Raptors
Dwyane Wade (vľavo) z Miami a Bismack Biyombo z Toronta bojujú o loptu počas šiesteho zápasu semifinále play-off Východnej konferencie NBA. Miami, 13. máj 2016. Foto: SITA/AP

MIAMI 14. mája (WebNoviny.sk) – Basketbalisti Miami zvíťazili nad Torontom 103:91 v piatkovom šiestom zápase semifinále Východnej konferencie NBA a vyrovnali stav série na 3:3.

O súperovi Clevelandu vo finále sa rozhodne až v nedeľňajšom siedmom stretnutí pod košmi Raptors v Air Canada Centre.

„Napriek tomu, že je to skvelá séria a čelíme súperovi majstrovského kalibru, prišli sme si sem po víťazstvo, nie s myšlienkami na siedmy zápas,“ smútil tréner hostí Dwane Casey.

Heat potiahol play-offovým kariérnym maximom (30 bodov) slovinský rozohrávač Goran Dragič, Dwyane Wade ich pridal 22 a v streleckých tabuľkách sa posunul na 12. priečku histórie pred Hakeema Olajuwona.

„Vlani o tomto čase sme už všetci boli rozpŕchnutí po dovolenkách,“ pripomenul kouč Erik Spoelstra fakt, že mužstvo v uplynulej sezóne ani nepostúpilo do vyraďovacej časti a poznamenal: „Nejestvuje cesta, ako sa dá ľahko vyhrať takáto séria. Rozhodne nie, ak sa v nej stretáva druhý a tretí nasadený tím. Zaostávali sme 1:2 aj 2:3, ale stále sme v hre a dospeli sme až do siedmeho zápasu.“

Video: Najkrajšie akcie šiesteho zápasu medzi Miami a Torontom

Semifinále play-off NBA – piatok – šiesty zápas (hrá na štyri víťazstvá):

ZÁPADNÁ KONFERENCIA

Miami – Toronto 103:91 (21:20, 32:24, 29:28, 21:19) – stav série 3:3

Najviac bodov: Dragič 30, Wade 22, Joe Johnson 13 – Lowry 36, DeRozan 23, Patterson 8

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Dwyane Wade
Firmy a inštitúcie Miami HeatToronto Raptors