Pre Kotlebu je vstup strany do NR SR historický medzník

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Marian Kotleba
Lídrom kandidátky je Marian Kotleba. Foto: SITA/Marián Angelovič

BRATISLAVA 6. marca (WebNoviny.sk) – Úspech strany Kotleba – Ľudová strana (ĽS) Naše Slovensko je dôkazom toho, že občania Slovenskej republiky už majú dosť tzv. štandardných politických strán, ktoré už desaťročia ničia Slovensko a slúžia cudzím záujmom, ktoré im diktujú z Bruselu a Washingtonu. Ľudová strana Naše Slovensko to uviedla vo svojom stanovisku, ktoré agentúre SITA poskytol podpredseda strany Rastislav Schlosár.

„Naša účasť v parlamente je dobrou správou pre všetkých slušných ľudí, ktorí majú dosť zlodejov v kravatách aj parazitov v osadách. Dnešným dňom môže oslavovať každý občan Slovenska, ktorý chce Slovensko založené na národnom, sociálnom a kresťanskom princípe,“ uvádza sa ďalej v stanovisku.

Obrazom: Parlamentné voľby 2016

Vstup Ľudovej strany Naše Slovensko do Národnej rady SR je podľa jej vedenia historickým medzníkom, ktorým sa začal boj za oslobodenie Slovenska a obnovenie jeho suverenity na parlamentnej pôde. „Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko chce poďakovať Bohu, bez pomoci ktorého by sme tento úspech nikdy nedosiahli,“ píše sa v stanovisku strany.

Predseda strany Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko Marián Kotleba považuje výsledok parlamentných volieb za začiatok novej éry pre Slovensko. Dúfa, že jeho strane sa ešte podarí Slovensko zachrániť. Ľudia sa čoraz mene cítia ako slušní v tomto štáte, vláda čoraz viac uprednostňuje zahraničné záujmy pred záujmami domácich obyvateľov, povedal pre agentúru SITA Kotleba.

Kotlebovu Ľudovú stranu Naše Slovensko podľa neoficiálnych priebežných výsledkov volilo 8,04 percenta voličov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Marian KotlebaRastislav Schlosár
Firmy a inštitúcie Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko