Matovič naložil Sieti a Mostu-Híd, ide vám o podiel na lupe

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Béla Bugár, Radoslav Procházka
Zľava: Radoslav Procházka a Béla Bugár. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 17. marca (WebNoviny.sk) – Hlavná programová náplň, pre ktorú strany Most-Híd a Sieť prijali miesto v rodiacej sa tretej vláde Roberta Fica, je podľa predsedu OĽaNO-NOVA Igora Matoviča rozkrádanie eurofondov počas nastávajúcich štyroch rokov.

„Ministerstvá dopravy a životného prostredia patria k rezortom, v ktorých sa čerpajú eurofondy v najvýraznejšej miere. Podľa toho, čo si obe strany vybrali, dokázali, že im nejde o pozitívnu zmenu na Slovensku, ale len o podiel na lupe,“ povedal pre agentúru SITA Matovič.

Rezort dopravy by mal viesť nominant strany Sieť, ministerstvo životného prostredia kandidát Mosta-Híd. „Počet ministerstiev, ktoré dostali Most-Híd a Sieť vo vláde Roberta Fica, zodpovedá tomu, ako hlboko pri tejto zrade klesli,“ konštatoval Matovič. Podľa jeho slov sa opakuje prvá Ficova vláda, akurát miesto HZDS teraz statočne zaujali Most-Híd a Sieť.

Smer-SD, SNS, Most-Híd a Sieť sa v stredu dohodli o vôli vytvoriť vládnu koalíciu a o úprave pomerov v NR SR a vláde SR. Obsah tejto dohody chce predseda strany Smer-SD Robert Fico predložiť prezidentovi SR Andrejovi Kiskovi v čo najkratšom čase, aby mohol prezident stanoviť termín ustanovujúcej schôdze NR SR.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Béla BugárIgor MatovičRadoslav ProcházkaRobert Fico
Firmy a inštitúcie Most-Híd