Päť pravidiel, ktoré vás zbavia nadváhy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bez názvu
Foto: KetoDiet

BRATISLAVA 23. septembra (WBN/PR) – Trápite sa s nadbytočnými kilami a stále čakáte na nejaký kúzelný prostriedok alebo pilulku, ktorá vás ich zbaví? Nič takého však skutočne neexistuje. Môžeme vám poradiť účinnú diétu a niekoľko dôležitých pravidiel, ktoré vám v priebehu boja s nadváhou pomôžu.

Buďte rozhodnutá

Najdôležitejším bodom je vlastné rozhodnutie, že schudnúť skutočne chcete a urobíte pre to maximum. Musí vychádzať priamo z vás a z pocitu, že chudnete predovšetkým sama pre seba. Preto, aby ste sa cítili dobre. Nerobíte to pre nikoho iného.

Zvoľte si vhodný spôsob

Niekomu už od začiatku vyhovuje radikálna úprava jedálnička a zaradenie náročnej športovej aktivity, iného to skôr vydesí. Pokiaľ patríte do tej druhej skupiny, vyskúšajte proteínovú diétu, ktorá vás k vyváženému jedálničku a pravidelnej pohybovej aktivite postupne dovedie.

Bez názvu
Foto: KetoDiet

Jedzte pravidelne

V priebehu diétneho režimu proteínovej diéty jete 5-krát denne špeciálne proteínové jedlá, ktoré obsahujú kvalitné bielkoviny a veľmi málo cukrov aj tukov. Tým sa docielia zmeny metabolizmu a vaše telo začne úplne prirodzene spaľovať uložené tuky, ktorých sa treba zbaviť. Účinným a overeným príkladom proteínovej diéty je KetoDiet.

Dodržujte pitný režim

Veľmi dôležitým pravidlom v priebehu chudnutia je dostatočný príjem tekutín, ktorých by mal človek cez deň vypiť približne 2 až 3 litre. Ideálna je, samozrejme, čistá voda, nesladené minerálky alebo slabé čaje. Pite pravidelne a určite nie na poslednú chvíľu, keď už cítite smäd. Vtedy má už telo skutočne nedostatok tekutín.

Bez názvu
Foto: KetoDiet

Majte niekoho, kto vás povzbudí

Chudnutie nie je jednoduché a človek často rýchlo stráca motiváciu a sebaistotu. Preto je dobré mať „poruke“ niekoho, kto vás povzbudí a poradí vám. Môže to byť manžel, priateľ, kamarátka… Keď však nikto taký nie je? Obráťte sa na odborníkov, v takýchto situáciách sú vám k dispozícii online a úplne ZDARMA výživoví špecialisti KetoDiet. A vy nemusíte nikam chodiť alebo niekoho hľadať.

Zaujala vás proteínová diéta? Chcete sa dozvedieť ďalšie informácie o KetoDiet ?

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia