Peter Velits sa podelí o svoje dojmy z každej etapy TdF

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: ŠKODA AUTO

BRATISLAVA 2. júla (WBN/PR) – ŠKODA AUTO Slovensko už piaty rok podporuje Petra Velitsa, jedného z najlepších slovenských cyklistov v histórii. Tento rok nastúpi v novom tíme a o svoje dojmy z priebehu slávnej Tour sa exkluzívne podelí po každej etape na fanúšikovskej stránke ŠKODA AUTO Slovensko na Facebooku. Pri príležitosti 101. ročníka Tour de France prichádza na slovenský trh limitovaná edícia ŠKODA Rapid Tour de France so skvelou výbavou. ŠKODA AUTO je oficiálnym partnerom podujatia Tour de France už 11. rok, pričom toto partnerstvo bude trvať minimálne do roku 2018.

Tento rok nastúpim vo farbách nového tímu už na svoju šiestu Tour. Aj vďaka podpore silného partnera, značky ŠKODA, mám za sebou dobrú prípravu a som odhodlaný podať čo najlepšie výkony. V tíme máme silného lídra, verím, že splním svoje úlohy a pomôžem tímu k úspešnému umiestneniu,“ uviedol Peter Velits. „Sme hrdí na našu spoluprácu s Petrom Velitsom a budeme mu aj tento rok držať palce. Pozývam všetkých jeho fanúšikov na facebookovú stránku ŠKODA AUTO Slovensko, kde sa Peter ako jediný súťažiaci po každej etape podelí o aktuálne postrehy a zážitky z Tour,“ povedal Ing. Karel Sklenář, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

ŠKODA AUTO Slovensko podporuje Petra Velitsa, jedného z najúspešnejších cyklistov v histórii Slovenska, na prestížnych cyklistických podujatiach už piaty rok. Peter Velits je jediným slovenským cyklistom v histórii, ktorý sa v celkovej klasifikácii podujatia Grand Tours postavil na stupeň víťazov, keď na španielskych pretekoch Vuelta obsadil konečné druhé miesto. Úspešný cyklista v roku 2011 prišiel počas pretekov Tour de France do cieľa na celkovom 19. mieste, minulý rok skončil na 25. pozícii. Okrem toho je dvojnásobným majstrom sveta v časovke. Peter bude aj tento rok reprezentovať značku ŠKODA za volantom nového modelu ŠKODA Superb Combi 2,0 TDI s pohonom 4×4.

Fanúšikovia Tour de France a cyklistiky budú môcť sledovať aktuálne dianie aj prostredníctvom exkluzívnych Petrových statusov na stránke facebook.com/SkodaAutoSK. Tento rok podporil Peter Velits aj sériu najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014. Zúčastniť sa jej môžu všetci fanúšikovia horskej cyklistiky, tak registrovaní cyklisti, ako aj cyklistickí nadšenci alebo deti. Bližšie informácie sú k dispozícii na stránke www.skoda-auto.sk.

Pri príležitosti 101. ročníka Tour de France prichádza na slovenský trh limitovaná edícia ŠKODA Rapid Tour de France so skvelou výbavou. Za výbornú cenu ponúkne automatickú klimatizáciu, 17″ disky z ľahkej zliatiny, multifunkčný volant, športové sedadlá, rádio SWING, tempomat, parkovacie senzory vzadu, Maxi DOT a čierne dizajnové prvky. Samozrejmosťou je predĺžená záruka na 4 roky zadarmo a financovanie na tretiny alebo pätiny bez navýšenia.

Foto: ŠKODA AUTO

101. ročník Tour de France štartuje v anglickom meste Leeds v sobotu 5. júla a finišovať sa bude na parížskom bulvári Champs-Elysées v nedeľu 27. júla 2014. Pripravených je 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 656 kilometrov. Ako každý rok poskytne ŠKODA AUTO organizátorovi, spoločnosti ASO, dve stovky vozidiel. Vo vozidlách ŠKODA budú jazdiť aj partneri alebo novinári. Celková flotila ŠKODA dosahuje počet 300 vozidiel. Aj tento rok sa počas celých pretekov o automobily stará osemčlenný servisný tím, vďaka ktorému budú vozidlá v stopercentnom stave.

Automobilka ŠKODA AUTO je oficiálnym partnerom Tour de France a sponzorom bieleho trička (pre najlepšieho jazdca do 25 rokov) od roku 2004. Vozidlá ŠKODA za desať rokov na Tour de France najazdili okolo 28 miliónov kilometrov. Ku cti všetkým vozidlám slúži fakt, že sa ani jedno za celú dobu nepokazilo. Sponzorská podpora cyklistiky svedčí o mimoriadnom vzťahu značky ŠKODA k tomuto športu. Úspešná história mladoboleslavskej spoločnosti začala práve výrobou bicyklov. Už na konci predminulého storočia, v decembri 1895, založili Václav Laurin a Václav Klement v Mladej Boleslavi továreň na ich výrobu.

Cyklistika je spoločne s ľadovým hokejom hlavným pilierom stratégie sponzoringu spoločnosti ŠKODA AUTO. ŠKODA je partnerom prestížnych pretekov Tour de France a Vuelta. Okrem toho je partnerom UCI v rámci majstrovstiev sveta v cestnej cyklistike. S cieľom priblížiť cyklistiku masám nadšencov podporuje automobilka rôzne typy pretekov a akcií pre širokú verejnosť, ako napríklad Kolo pro život v Českej republike či Velothon Berlín v Nemecku. Spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko podporuje najvýznamnejšie cyklistické preteky Okolo Slovenska a seriál najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014. Rovnako tak je dlhodobo hrdým partnerom Petra Velitsa, jedného z najlepších slovenských cyklistov.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Peter Velits
Firmy a inštitúcie Škoda Auto