Pokojné bývanie v Bratislave je realitou

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Doas

BRATISLAVA 15. decembra (WBN/PR) – Život a práca vo veľkomeste bývajú hektické. Mnohí si ani nevieme predstaviť, že v ňom existujú miesta, ktoré vyžarujú pokoj a samotu v tom najlepšom slova zmysle. Pravdou ale je, že také sú a prinášajú dokonalú oázu oddychu, ale zároveň dostupnosti ku všetkým vymoženostiam, aké veľké mesto ponúka. Bratislavská mestská časť Rača je toho dôkazom.

Foto: Doas

Harmónia súkromia a modernej výstavby

V novovybudovaných bytových domoch sa vám dostáva moderné bývanie, spĺňajúce štandardy súčasných trendov v bývaní a vymoženosť súkromia v pokojnej časti mesta. Rača je bratislavská mestská časť, ktorá sa pomaly stáva takýmto moderným centrom bývania v našom hlavnom meste. Nemusíte utekať do satelitných obcí a miest, aby ste zažili pocit súkromia a blízkosti prírody. Navyše sa nemusíte trápiť každodenných únavným a zdĺhavým cestovaním do mesta v ranných zápchach. Vďaka tomu, že Bratislava je obklopená krásnou prírodou, je v nej možné dosiahnuť to, čo si väčšina obyvateľov veľkých miest vo svete žiada, ale nemôže to dostať. Je to kombinácia takmer nemožného – nového bývania, moderného života, pokojného spolunažívania, dotyku prírody, ekologických riešení, občianskej vybavenosti a blízkosti do centra. Všade by sme chceli takto bývať, v Rači je to realita.

Projekty bývania pre moderného nájomcu

Súčasné novostavby majú za cieľ poskytnúť majiteľovi alebo nájomcovi práve tieto požadované riešenia. Napríklad projekt Zlaté krídlo v Rači kladie dôraz na ekologickú úspornosť prevádzkovania bytov i šetrnosť využitých materiálov. Vďaka priestranným balkónom v každom byte približuje obyvateľov ku krásnej okolitej prírode. Poskytuje vysoký štandard bývania s podzemným i vonkajším parkovaním, detským ihriskom, chodníkmi a cestami, zelenou zónou s lavičkami.

Pri výbere nového bývania si dávajte záležať aj na takýchto doplnkových riešeniach, ktoré sa vám možno teraz nezdajú až také dôležité, ale časom zistíte, že bez nich nie je dokonalé bývanie možné. Dajte si pozor na to, aby ste neurobili viac kompromisov ako dostanete prínosných riešení. Veľké investície si vyžadujú vaše pevné rozhodnutie a radosť z kúpy. Veď o tom je nové bývanie.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia