Polícia pátra po mladíkoch, ktorí kradli v elektronike

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu
Dvaja mladíci vo štvrtok 19. septembra okolo 15:00 v predajni elektroniky v obchodnom centre na Metodovej ulici v Bratislave ukradli MP 4 prehrávač v hodnote takmer 190 eur. Foto: SITA/KR PZ Bratislava

BRATISLAVA 27. septembra (WEBNOVINY) – Bratislavskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri vypátraní dvoch mladíkov.

Minulý týždeň vo štvrtok 19. septembra okolo 15:00 v predajni elektroniky v obchodnom centre na Metodovej ulici v Bratislave ukradli MP 4 prehrávač v hodnote takmer 190 eur.

Agentúru SITA o tom informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Podozriví majú 16 až 18 rokov. Jeden z nich je vysoký približne 175 až 180 cm, chudej postavy, má krátke vlasy. Oblečenú mal tmavú mikinu, olivovo zelené nohavice, zelené tenisky s bielym lemovaním, na hlave mal čiernu šiltovku. V pravej ruke držal zelenú bundu a na chrbte mal ruksak s maskáčovým vzorom.

Jeho rovesník je tiež chudej postavy s krátkymi vlasmi. Oblečenú mal čiernu bundu, bielu mikinu, čierne nohavice, čierne tenisky s bielym lemovaním a s bielymi šnúrkami, na hlave mal čiernu šiltovku. „Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb, oznámte na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ dodala Považanová.

Bez názvu
Foto: SITA/KR PZ Bratislava

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať