Poradíme Vám, čím urobíte radosť na Valentína

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Tesco logo
Foto: Tesco

Exkluzívny prieskum spoločnosti Tesco pred sviatkom svätého Valentína ukázal, že sme romantickí. Najradšej darujeme a dostávame kvety, sladkosti, alebo pozvanie na romantickú večeru.

Bratislava, 10. februára 2016 (WBN/PR) – Sviatok zamilovaných – deň svätého Valentína každoročne oslavujeme 14. februára. Sviatok, ktorý má pôvod v anglosaských krajinách, sa už od 90-tych rokov usadil v našich kalendároch a diároch. Aktuálny prieskum* spoločnosti Tesco ukázal, že Valentína oslavuje 66% Slovákov. Najobľúbenejšími darčekmi, ktorými obdarovávame svojich najbližších je klasika – kvety, sladkosti, alebo pozvanie na romantickú večeru. Ak plánujete v nedeľu sviatok Valentína osláviť a ešte ste sa nerozhodli, čo svojej láske kúpite, ponúkame tipy na darčeky, ktorými určite urobíte radosť a nesklamú. Všetky nájdete v obchodoch Tesco.

Foto: Tesco

Kvety sú istota, ktorá nesklame

Počas celého Valentínskeho týždňa môžete v obchodoch Tesco nájsť skutočne širokú ponuku rezaných kvetov, alebo črepníkových kvetov. Všetkým dominujú typické Valentínske farby – červená a ružová. Vyberiete si z obľúbených ruží, tulipánov, ale i orchideí.

Kvety rezané, rôzne druhy

Tesco, bežná cena od 1,99 eur

Sladký život s čokoládou

Na Valentína si prídu na svoje praví čokoholici s bonboniérami značky Tesco finest a Lindor. Rozhodne však nešliapnete vedľa ani s pralinkami z bielej čokolády s jahodami z rady Tesco finest. Elegantné obaly exkluzívnych produktov nepotrebujú žiadne ďalšie baliace úpravy, čo možno niektorí na poslednú chvíľu ocenia.

Foto: Tesco

Lindor Assorted, 200 g, Tesco, akciová cena: 4,49 eur (platí do 14. 2. 2016)

Tesco finest Bonboniéra z mliečnej čokolády, 180g

Tesco, bežná cena: 5,99 eur

Foto: Tesco

Tesco Finest Pralinky z bielej čokolády, 140g

bežná cena: 8,99 euro

Foto: Tesco

Prípitok ku romantickej večeri

Láska ide cez žalúdok a k dobrému jedlu patrí čaša kvalitného vína. Ponúkame vám slovenské prívlastkové biele víno, dokonca vo zvýhodnenej cene. K nemu namiesto dezertu povie všetko Valentínske srdce z čerstvých jahôd.

Virex Exclusive Pálava, výber z hrozna, 0, 75 l

Tesco, akciová cena: 3,99 eur (platí do 23. 2. 2016)

Foto: Tesco

Jahody, Valentínske srdce

Tesco, akciová cena: 2,19 eur (platí do 16. 2. 2016)

* Prieskum spoločnosti Dunnhumby pre Tesco sa uskutočnil v januári 2016. Zúčastnilo sa ho viac ako s 1 500 respondentov.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Tesco