Portál Behame.sk vybral najsympatickejšiu bežkyňu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu
Foto: Behame.sk

BRATISLAVA 20. januára (WBN/PR) – Víťazkou sa stala osemnásťročná triatlonová nádej z Levíc Ivana Kuriačková. Pre ceny si prišla v sprievode priateľa Petra, ktorého už zlákala na triatlon. On ju na oplátku naučil tancovať. ,,O súťaži mi dala vedieť kamarátka Monika. Príjemne ma prekvapilo, že som sa dostala do finálovej desiatky a ešte viac ma potešilo, že som vyhrala.“ Ivana Kuriačková získala jazykový pobyt na Malte od spoločnosti Interstudy s.r.o., môže týždeň jazdiť na zapožičanom BMW a obliecť sa do bežeckého kompletu BMW-Puma.

,,Rok som študovala v Spojených štátoch, takže angličtinu ovládam, ale aspoň sa v nej zdokonalím,“ povedala sympatická Levičanka, ktorá ešte rok môže súťažiť v kategórii junioriek a chystá sa na svetový i európsky šampionát v triatlone. K triumfu jej v útulných priestoroch reštaurácie Pizza Mizza v Bratislave gratuloval aj reprezentačný kolega, olympionik z Londýna Richard Varga. ,,Meškám asi najdlhšie v živote,“ ospravedlňoval sa, keď úspešne prekonal snehové záveje.

Bez názvu
Foto: Behame.sk

Z Pezinka prišla orientačná bežkyňa Katarína Hrašnová. ,,O súťaži som sa dozvedela z facebooku, všimla som si, že sa do nej zapojilo viacero orientačných bežkýň. V tom čase som študovala v Helsinkách, kam som sa dostala v rámci programu ERASMUS. Takže som poprosila o podporu aj nových priateľov. Musela som im vysvetliť, že majú kliknúť na políčko s nápisom „Poslať hlas“, vysvetlila študentka medzinárodných vzťahov na Ekonomickej univerzite v Bratislave.

Bez názvu
Foto: Behame.sk

Na bežecké hodiny Garmin si robí zálusk otec. ,,Ale asi si ich nechám,“ dodala s úsmevom Katarína, ktorej ďalším veľkým hobby sú štandardné tance. Zablúdila už orientačná bežkyňa niekedy? ,,V lese? Niekoľkokrát. Aj na dlhšie.“

Najbližšie to mala na vyhlásenie tretia zo súťaže Jana Hargašová z bratislavskej Petržalky. Presun po zasnežených cestách však dal zelenookej blondínke riadne zabrať. ,,Prečo som sa do súťaže prihlásila? To vám neprezradím,“ rozosmiala sa. ,,Ale ďakujem všetkým priateľom za hlasy a podporu,“ dodala.

Behať začala pred jeden a pol rokom, motivoval ju bývalý priateľ. Z väčších podujatí absolvovala Národný beh Devín – Bratislava, či Nightrun. ,,Ten ma očaril atmosférou, ľudia boli skvelí, povzbudzovali,“ uviedla študentka práva, ktorá už úspešne zvládla Ekonomickú univerzitu.

Bez názvu
Foto: Behame.sk

Bežkyne na 2. a 3. potešili bežecké hodinky GARMIN Forerunner 10 s integrovaným GPS a set na úpravu vlasov od Andreashop.sk. Každá z finalistiek získa termoprádlo od spoločnosti Mizuno a bežecké slúchadlá od spoločnosti Calstac s.r.o.

Do druhého ročníka súťaže sa zapojilo 88 dievčat a žien. A tri najsympatickejšie boli zvedavé, kedy budú o tento honor súťažiť aj chlapi. Tak čo, bežci, pôjdete do toho?

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Richard Varga