Príliš ťažká pre Miss World?

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bez názvu
Cynthia de la Vega počas súťaže v septembri 2010 (vpravo) a dnes (vľavo) Foto: www.yahoo.com

Mexická modelka Cynthia de la Vega si uplynulý rok s hrdosťou nasadila na hlavu korunku krásy. Stala sa víťazkou súťaže Nuestra Belleza Mundo México, ktorá jej zároveň dáva právo reprezentovať svoju krajinu na medzinárodnej súťaži krásy Miss World. Devätnásťročnej brunetke, ktorá sa na súťaž poctivo pripravovala, koncom júla titul opäť odobrali. Na tlačovej konferencii De la Vega uviedla, že dôvodom jej odvolania je skutočnosť, že nebola dostatočne štíhla. Za uplynulý rok totiž mexická kráska pribrala necelé 3 kilogramy.

Bez názvu
Foto: SITA/AP

„Cítila som sa podvedená a bolo mi do plaču. Požadovali odo mňa, aby som schudla niekoľko kíl, ale nikdy mi nezabezpečili odborného poradcu na zdravú výživu,“ uviedla Cynthia. Zároveň priznala, že trochu pribrala, ale najala si súkromného fitnes trénera Luisa Rangela, s ktorým poctivo cvičí.

Organizátori mexickej súťaže tvrdia, že dôvodom odobratia korunky víťazke nebolo zvýšenie hmotnosti, ale „nedostatok nadšenia a disciplíny“. Riaditeľa súťaže Lupita Jones ďalej uviedla, že Cynthia „nespĺňala odporúčania a ciele, na ktorých sa dohodli počas prípravy na súťaž“.

Brunetka sa však obhajuje: „Vždy som chodila na všetky hodiny, nakrútila všetky dokrútky a rešpektovala všetkých učiteľov.“ Súťaž krásy Miss World sa bude konať v Londýne už v novembri a hoci sa Mexičanka medzitým opäť dostala do formy – údajne ešte lepšej, akú mala v čase, keď vyhrala – neverí, že sa jej korunku podarí získať naspäť. „Myslím, že je to veľmi zložité, lebo pani Jonesová je veľmi chladná a keď o niečom raz rozhodne, už to nikto nezmení,“ povedala mladá Mexičanka. Na Miss World teda poputuje jej náhradníčka Gabriela Palacio. Aký príklad tak poskytnú všetkým dievčatám, ktoré sa márne snažia napodobniť vychudnuté modelky na lesklých stránkach módnych magazínov, asi netreba pripomínať.

www.abcnews.com

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia