Rezidencie MACHNÁČ posúvajú trendy v bývaní za hranice

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Rezidencie Machnáč

BRATISLAVA 8. septembra (WBN/PR) – Rezidencie Machnáč, ktoré vyrastajú v bratislavskom Starom Meste neďaleko Horského parku, vsadili na potreby náročnejšej klientely. Ponuka nových bytov pri Horskom parku je z hľadiska kritérií na novodobé trendy v bývaní neprehliadnuteľná. Kvalitné rodinné bývanie v lone prírody, dôraz na rešpekt súkromia majiteľov. To sú atribúty, ktoré sú pre tento nadštandardný typ rezidennčného bývania na trhu nedostatkom.

Projekt Rezidencie MACHNÁČ na Drotárskej ulici už z diaľky presviedča o svojej jedinečnosti. Architektúra, farebné stvárnenie budov, zelené úpravy na pozemku, či atmosféra lokality Horského parku. Výnimočnosť architektonického riešenia podčiarkujú mnohé neštandardné prvky, napríklad nádherne presvetlené spoločné priestory cez presklené átriá, vytvárajúce vo vnútri domov nevšednú atmosféru. Svetlo a priestor tu hrajú hlavnú úlohu.

Hrubá stavba posledných rezidencií je už ukončená

Rezidencie vyrastajú na pozemku s rozlohou viac ako 17 tisíc metrov štvorcových, z ktorých bude zastavaných približne len 40 %. Zvyšok bude tvoriť uzatvorený privátny park, detské ihrisko s možnosťou bezprostredného prístupu do rozsiahleho lesoparku. Byty v posledných štyroch rezidenciách pod názvami Jaseň, Javor, Jedľa a Gaštan budú budúcim majiteľom dostupné už na jar 2015. Referenčný bytový komplex Rezidencie MACHNÁČ si získal obdiv nielen vďaka veľkorysej ponuke kvalitného bývania na najvyššom mieste Bratislavy, či krásnym výhľadom na okolitú prírodu! Vďaka rýchlemu pracovnému tempu, precíznosti a technológiám môžeme už dnes vidieť obrysy rezidencií Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa. Hrubá stavba rezidencií je už ukončená a investorom sa podarilo jej výstavbu zrealizovať v predstihu!

Za zmienku stojí i informácia, že generálnym dodávateľom stavby je spoločnosť ZIPP BRATISLAVA, s.r.o., ktorá nadväzuje na viac ako 40-ročnú tradíciu v stavebnom priemysle a v roku 2004 sa stala súčasťou koncernu STRABAG SE.

Foto: Rezidencie Machnáč

Klientske zmeny – bývanie podľa vlastných predstáv

Rezidencie Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa ponúkajú slnečné a dispozične dobre riešené 2-i, 3-i a 4-izbové byty s výmerou od 63,07 do 114,48 m2. Developer sa snažil potenciál lokality využiť naplno, byty naprojektoval s nadštandardne veľkými oknami, čo umožní lepšie presvetlenie a ponúkne krásne výhľady na Mlynskú dolinu, Dunaj, rakúske lužné lesy až ku Kolibe. Takmer všetky byty na prízemí majú navyše aj vyvýšenú ohradenú terasu.

Výber a investícia do bývania je z dlhodobého hľadiska otázkou individuálnych preferencií a predstáv o bývaní. Domov je tam, kde sa cítite dobre. Našim zákazníkom ponúkame jedinečnú príležitosť klientskych zmien, ktoré im umožnia zmeniť dispozičné riešenia bytov podľa vlastných požiadaviek. Pri výstavbe a odovzdávaní bytov v prvých dvoch budovách Breza a Borovica sme sa stretli s pozitívnym ohlasom majiteľov. Tí, ktorí privítali možnosti klientskych zmien, ocenili predovšetkým kvalitu, použité materiály, realizáciu dokončovacích prác, precíznosť či technologické postupy, ktoré sa pri výstavbe využili, ale i ústretovosť investora a dodržanie zmluvných termínov,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

Rezidencie MACHNÁČ sú preverené trhom

Našou prioritou je ponúknuť budúcim obyvateľom rezidencií tú najvyššiu kvalitu. So spoločnosťou ZIPP BRATISLAVA, s.r.o. sme spolupracovali aj na výstavbe prvých rezidencií Breza a Borovica, ktorá bola ukončená v októbri minulého roka. Precíznosť výstavby, dodržanie zmluvných termínov a spokojnosť majiteľov bytov počas realizácie klientskych zmien sú veľkou referenciou. Priebeh výstavby majú záujemcovia možnosť sledovať prostredníctvom web stránok www.tuchcembyt.sk, kde sú jej jednotlivé etapy zaznamenávané,“ dodal Michal Mrník.

V roku 2012 sa prvé 2 bytové domy Breza a Borovica predali len za 3 mesiace. Ešte pred štartom výstavby. Veľkú priazeň a obdiv kupujúcich si získava i limitovaná ponuka posledných bytov v rezidenciách Gaštan, Javor, Jedľa a Jaseň. Najvýraznejším lákadlom pre kupujúcich sa stáva lokalita, kde projekt vyrastá, ale i ďalšie benefity, napr. pivničná kobka, ktorú budúci majiteľ získava v cene bytu.

Foto: Rezidencie Machnáč

Horáreň v Horskom parku je ideálnym miestom pre trávenie voľného času hlavne pre rodiny s deťmi a milovníci zvierat majú možnosť navštíviť blízku zoologickú záhradu. Našim cieľom je vytvoriť priateľské bývanie, kde sa človek bude dobre cítiť a do ktorého sa oplatí investovať,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

Schválenie hypotéky, ktorú zákazníci môžu čerpať až po kolaudácii

Silnou devízou projektu Rezidencie MACHNÁČ je výhodná obchodná politika, spomínané možnosti klientskych zmien, financovanie a schválenie hypotéky, ktorú môžu zákazníci čerpať až po kolaudácii. Projekt mieša karty na realitnom trhu aj vďaka výhodnému platobnému kalendáru. 80% ceny bytu kupujúci platí až po kolaudácii bytu.

Nepretržite poskytujeme konzultácie v každej etape, od momentu výberu bytu, možnosti klientskych zmien. Pre všetkých klientov ponúkame zľavu až do 100% zo spracovateľského poplatku či zaujímavé zľavy z úrokovej sadzby. Vyriešili sme už stovky hypoték a máme skúsenosti i s neštandardnými prípadmi, určite spolu nájdeme najvýhodnejšie riešenie,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja, maklérska kancelária PonukaByvania.sk.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia