S Mattoni pripravíte tie najlepšie nealkoholické kokteily

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Mattoni

BRATISLAVA 29. mája (WBN/PR) – Chceli by ste pre svojich blízkych pripraviť osviežujúce nealkoholické kokteily, ktoré ideálne doplnia chvíle pohody počas letných dní? Príďte sa inšpirovať v posledný májový víkend na Gurmán Fest v Bratislave. V Mattoni stane na vás čaká to najlepšie zo sveta nealkoholických kokteilov. Najnovšie trendy v ich miešaní vám predstaví profesionálny barman Peter Pravotiak – víťaz medzinárodných majstrovstiev sveta Mattoni Grand Drink 2011.

„S pomocou niekoľkých bežne dostupných ingrediencií môžete pre svojich priateľov vytvoriť miešané drinky aj v domácom prostredí,“ hovorí Peter. O tom sa budete môcť presvedčiť aj na vlastné oči, počas každého z troch festivalových dní na vás v Mattoni stane okrem Školy miešania kokteilov čakajú aj súťaže v mixovaní Mattoni drinkov.

Kokteilové trio, ktoré si zamilujete

Príďte sa osviežiť tajomným zázvorovým kokteilom Mat&Toni, ktorý sa stal najlepším nealkoholickým kokteilom roka 2011 na medzinárodnej súťaži Mattoni Grand Drink, jeho autorom je práve Peter Pravotiak. Fascinujúci kokteil so zázvorom a bazalkou vo vás určite prebudí túžby a vášne.

Počas festivalových dní vás poriadne nakopne aj kokteil Sharp Voice, v ktorom sa snúbi čierna ríbezľa a liči s pálivou paprikou a citrónom. Tento pikantný nápoj dodá iskru každému, kto ho ochutná.

Foto: Mattoni

A ak by vás predsa len premohol smäd, je tu kokteil Dr. Mattoni, ktorý vás vďaka kombinácii anízového, citrónového a limetkového sirupu a množstva ľadu postaví opäť na nohy.

Ku kvalitnému jedlu aj ku káve

Mattoni uhasí nielen smäd, ale ideálne doplní kvalitné festivalové jedlá či víno. Ich chuť totiž ovplyvňujú nielen suroviny a príprava, ale aj to, akú vodu k ním pijete. Doprajte si dúšok lahodnej minerálnej vody aj k dobrej káve, a nechajte tak vyniknúť jej chuť. „Odporúčam neperlivú minerálnu vodu Mattoni, ktorá má nielen vyváženú a jemne iskrivú chuť, ktorá zvýrazní pôžitok z kávy, ale aj vyvážený obsah minerálnych látok,“ tvrdí Jiří Matoušek, viceprezident Slovenskej asociácie kávy.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia