Sledovať priame prenosy už môžete aj v mobile!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bez názvu
Foto: NIKÉ

BRATISLAVA 17. januára (WBN/PR) – Ročne viac ako 14 000 priamych prenosov zo 16 športov – to všetko vám priamo v mobilnom telefóne ako prvá na Slovensku prináša stávková spoločnosť Niké. Nechýbajú ani duely z prvého tenisového grandslamu sezóny – Australian Open.

Okrem súbojov v Austrálii môžete každý deň sledovať v priemere 40 zápasov z najprestížnejších líg a turnajov. Nechýbajú futbalové súťaže v Španielsku, Taliansku, Francúzsku, či Anglicku, hokejová KHL, tenisové turnaje ATP a WTA, basketbalová NBA a mnohé ďalšie. Všetko samozrejme nielen v mobile, ale aj v tablete a na monitore počítača.

Počas sledovania zápasov si môžete zostaviť a vsadiť tiket z obrovskej ponuky Live stávok. K výberu tipov vám denne pomáhajú aj analýzy od profíkov, k okamžitému prehľadu slúži kalendár priamych prenosov na Šport TV. Zintenzívnite svoj zážitok zo zápasov. Sledujte a tipujte na jednej obrazovke – „hrajte“ v priamom prenose aj vy!

Ak chcete hrať Live stávky a pritom sledovať zápasy na Šport TV, stačí sa zaregistrovať na www.nike.sk.

Zoznam športov a súťaží na Šport TV:

Futbal: Anglický ligový pohár, španielska Primera División, talianska Serie A, francúzska Ligue 1, Španielsky pohár (Copa del Rey), kvalifikačné zápasy MS a ME, kvalifikácie Ligy Majstrov a Európskej ligy, juhoamerická Copa Libertadores a Copa Sudamericana, argentínska a uruguayská liga, výber z európskych pohárových zápasov, priateľské zápasy, japonská a kórejská liga, česká Gambrinus Liga, ruská 1. a 2. liga, ukrajinská 1.liga, portugalská 2. liga

Tenis: ATP a WTA turnaje, Wimbledon, Davis Cup, Federation Cup

Hokej: KHL, 1. liga Nemecko, 2. liga Rusko

Basketbal: NBA, FIBA, MS, medzinárodné zápasy, World Grand Prix, Euroliga, 1.liga Španielsko, Austrália, Filipíny, Čína, Argentína, Turecko, Lotyšsko, Kórea, Nemecko

Hádzaná: EHF – medzinárodné zápasy, MS, ME (M+Ž), 1.liga Nemecko, Španielsko

Volejbal: MS, Svetová liga, Liga Majstrov, 1. liga Taliansko, Kórea, Grécko, Francúzsko

Plážový volejbal: Svetová liga (M+Ž)

Stolný tenis: Zápasy ITTF a ETTU

Snooker: Majstrovské zápasy vrátane MS

Šípky: MS, Premier league

Rugby: Austrália, Nový Zéland

Kriket: Top zápasy

Badminton: Európska tour

Futsal: Rôzne ligy podľa aktuálnej ponuky

Bowls: Rôzne zápasy podľa aktuálnej ponuky

Pozemný hokej: Rôzne zápasy podľa aktuálnej ponuky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Niké stávková kancelária