Obrazom: Vodič (†26) neprežil čelnú zrážku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Vodič (†26) neprežil čelnú zrážku
Život mladého vodiča si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala v pondelok popoludní medzi obcami Belá-Dulice a Martin. Štyridsaťštyriročná vodiča na Seate Alhambra pred odbočkou na Necpaly prešla do protismeru a zrazila sa s Peugeotom Boxer. Dvadsaťšesťročný vodič zrážke nedokázal zabrániť, po prevoze do nemocnice zomrel. Vodička seatu sa zranila ťažko, jej sedemročná dcéra, ktorá sedela vzadu v autosedačke, utrpela ľahké poranenia. Foto: SITA/KR PZ Žilina

BRATISLAVA/MARTIN 26. januára (WebNoviny.sk) – Život mladého vodiča si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala v pondelok popoludní medzi obcami Belá-Dulice a Martin. Polícia v prípade začala trestné stíhanie vo veci pre usmrtenie a ublíženie na zdraví.

Štyridsaťštyriročná vodiča na Seate Alhambra pred odbočkou na Necpaly prešla do protismeru a zrazila sa s Peugeotom Boxer. Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, 26-ročný vodič zrážke nedokázal zabrániť, po prevoze do nemocnice zomrel.

Vodička Seatu sa zranila ťažko, jej sedemročná dcéra, ktorá sedela vzadu v autosedačke, utrpela ľahké poranenia. Obom vodičom odobrali krv. Škody na autách odhadli na takmer 20-tisíc eur. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia vyšetrujú.

Obrazom: Tragická nehoda medzi obcami Belá-Dulice a Martin
Vodič (†26) neprežil čelnú zrážku
Foto: SITA/KR PZ Žilina
Vodič (†26) neprežil čelnú zrážku
Foto: SITA/KR PZ Žilina

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia