Tipujte americké súťaže so SUPERKURZAMI!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia

BRATISLAVA 2. februára (WBN/PR) – Poznáte chalana na obrázku? Volá sa Samo. Je vášnivým cestovateľom, športovým fanúšikom a tipérom. V roku 2016 si predsavzal cestovať za športom po celom svete. Svoju púť začína v Amerike a načasovanie má veru skvelé! Tento týždeň sú na programe pútavé duely Slovákov v hokejovej NHL a vrcholom bude v nedeľu prestížny Super Bowl.

Niké sa rozhodla Samov výlet podporiť viacerými špeciálnymi stávkami, ktoré môžete využiť aj vy!

Počas celého týždňa tipujete najviac amerických súťaží, ktoré nájdete iba v Niké. Ba čo viac, na zápasy NHL či NBA môžete využiť množstvo zvýhodnených SUPERKURZOV. Koniec týždňa zas bude patriť fajnšmekrom amerického futbalu. V Kalifornii sa uskutoční každoročne najsledovanejší športový sviatok – Super Bowl. Pripravené sú desiatky špeciálnych stávok, ktoré len tak niekde nenájdete.

A keďže Samo pôjde aj po stopách slovenských hokejistov v NHL, Niké mu pribalila aj jednu unikátnu stávku. Iba v tomto týždni je možné si tipnúť, či sa niektorý zo slovenských hokejistov zapíše do štatistík aspoň jedným kanadským bodom. Či už gólom alebo asistenciou. Chára, Tatar,Hossa – títo chlapci bodujú často. Zabodujte aj vy správnym tipom!

Zvýhodnené SUPERKURZY na americké súťaže môže využiť úplne každý. Tipujte v pobočkách, na internete aj prostredníctvom mobilnej aplikácie Niké!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Niké stávková kancelária