Polícia hľadá svedkov tragickej nehody

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nehoda
Život 58-ročného chodca si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala v utorok v noci pri benzínke OMW na Trstínskej ulici v Trnave. Muža, ktorý v tmavom oblečení prechádzal mimo priechodu pre chodcov, zrazil tridsaťtriročný taxikár, ktorý išiel v odbočovacom pruhu. Trnavčan z neďalekej ulice zomrel na mieste o niekoľko desiatok minút. Taxikárovi alkohol nezistili. Príčinou nehody bolo pravdepodobne porušenie dopravných predpisov zo strany chodca. Foto: SITA/KR PZ Trnava

BRATISLAVA 5. februára (WebNoviny.sk) – Polícia hľadá svedkov tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala v utorok 2. februára v Trnave. Zahynul pri nej 58-ročný chodec, ktorý skončil pod kolesami taxíka.

Nehoda sa stala v noci pri benzínke na Trstínskej ulici. Agentúru SITA o tom informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Muž v tmavom oblečení prechádzal mimo priechodu pre chodcov, zrazil ho tridsaťtriročný taxikár, ktorý išiel v odbočovacom pruhu. Trnavčan zomrel namieste o niekoľko desiatok minút. Taxikárovi alkohol nezistili. Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia