POZVÁNKA na Seminár o poskytovaní osobnej asistencie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Osobna asistencia
Foto: Thinkstock

BRATISLAVA 2. marca 2016 (WBN/PR) – Bratislavský samosprávny kraj v súlade s „Koncepciou rozvoja sociálnych služieb v kompetencii BSK“ realizuje cyklus vzdelávacích seminárov pre zamestnancov pracujúcich v oblasti sociálnych služieb, prijímateľov sociálnych služieb, ich rodinných príslušníkov a verejnosť.

V tejto súvislosti si Vás dovoľujeme pozvať na 32. vzdelávací seminár, ktorý sa uskutoční

dňa 10.3.2016 o 9.00 hod. v priestoroch Úradu Bratislavského samosprávneho kraja na Sabinovskej ulici č. 16, v Rokovacej sále (na prízemí).

Seminár bude zameraný na poskytovanie osobnej asistencie

občanom so zdravotným postihnutím.

Program seminára:

1. Zoznámte sa s osobnou asistenciou, Mgr. Andrea Madunová, Mgr. Alena Hradňanská, Jozef Blažek (Organizácia muskulárnych dystrofikov v SR)

2. Peňažný príspevok na osobnú asistenciu v zmysle platnej legislatívy, PhDr. Janka Langová , Mgr. Andrea Valentovičová (Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny v Bratislave)

3. Skúsenosti užívateľov osobnej asistencie (príspevky ľudí s dlhodobou osobnou skúsenosťou s osobnou asistenciou)

4. Asistujem, teda som (film na tému osobnej asistencie, r. 2015, 42 minút)

Predpokladaná doba trvania: 9.00-12.00 hod. Prosíme Vás o záväzné nahlásenie Vašej účasti e-mailom na juraj.marendiak@region-bsk.sk alebo telefonicky na 02/4826 4269 do 9.3.2016 do 14.00 hod. z dôvodu obmedzenej kapacity Rokovacej sály. Účasť na seminári je bezplatná.

Tešíme sa na Vašu účasť.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia