Matovič: Po voľbách sa našli prostitútky a podviedli voličov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Igor Matovič
Igor Matovič (OĽaNO-NOVA) počas prevzatia osvedčenia o zvolení za poslanca Národnej rady SR. Bratislava, 11. marec 2016. Foto: SITA/Marko Erd

BRATISLAVA 4. apríla (WebNoviny.sk) – Líder OĽaNO Igor Matovič zostáva v politike, aj keď v roku 2015 avizoval, že z politiky odíde, ak sa po voľbách nepodarí zostaviť vládu bez Smeru-SD. Ako povedal v pondelok pre agentúru SITA, bol pevne rozhodnutý z politiky odísť, ak by vo voľbách, napriek všetkým rozkrádačkám, ľudia podporili ďalšiu vládu Smeru.

„Ľudia zabrali a Smer dramaticky odmietli, keď stratil 400 tisíc voličov a naše hnutie získalo skoro o polovicu viac hlasov ako vo voľbách v roku 2012,“ uviedol. Podľa neho sa však našli dve prostitútky, ktoré sa rozhodli podviesť a predať svojich voličov za podiel na lupe, ktorý im veľkodušne za zradu ich pasák nadelí. „V tejto situácii svojich voličov určite opúšťať nebudem, lebo by tomu boli radi len prostitútky so svojím pasákom a ich sponzormi,“ vyhlásil Matovič.

Matovič v roku 2015 pre agentúru SITA povedal, že ak sa po najbližších parlamentných voľbách nepodarí zostaviť vládu bez Smeru-SD, prehodnotí svoje ďalšie pôsobenie v politike. „Ak získame dostatočne silný mandát a podarí sa nám na Slovensku vytvoriť alternatívu bez Smeru, vtedy to budem považovať za to, že som v politike niečo dokázal. Ak sa to nepodarí, aj sám nad sebou si vyrieknem ortieľ. A nikto sa nemusí obávať, že som typ človeka, ktorý sa potrebuje prestravovať a ostať v politike do dôchodku,“ povedal vtedy Matovič.

Líder obyčajných ľudí zdôraznil, že nepotreboval a ani teraz nepotrebuje politiku na to, aby prežil a uživil sa. „Do politiky som prišiel upratovať. Ak budem vidieť, že som ako upratovač slabý, vytvorím a odovzdám priestor iným ľuďom, aby sa to pokúsili urobiť lepšie,“ uzavrel Matovič.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Igor MatovičRobert Fico
Firmy a inštitúcie Most-HídNR SR Národná rada Slovenskej republikyOĽaNO Obyčajní ľudia a nezávislé osobnostiSMER-SDVláda SR