Kollár má odkaz pre štandardné strany, z volieb budú v šoku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Boris Kollár
Predseda strany Sme Rodina Boris Kollár. Foto: SITA/Marko Erd

BRATISLAVA 19. apríla (WebNoviny.sk) – Výsledky ďalších volieb bez ohľadu na to, či sa budú konať o niekoľko mesiacov alebo štyri roky, budú podľa predsedu strany Sme rodina – Boris Kollár opäť šokom, a to najmä pre štandardné politické strany.

Štandardným stranám Boris Kollár odkázal pozrieť sa do zrkadla. „Tam uvidíte príčinu,“ konštatoval. Štandardné strany podľa neho už roky ignorujú svojich voličov.

Parlamentná kultúra sa podľa Kollárových slov v aktuálnom siedmom volebnom období dostala na úroveň zariadenia 4. cenovej skupiny. „Preto sa vám prispôsobím,“ dodal Kollár s tým, že v pondelok aj dnes vidí v národnej rade „názorovú hluchotu a slepotu“. Stranám odkázal, že ľudí nezaujímajú škriepky politikov. „Za nás môžem sľúbiť jedno. Vždy dodržíme všetko, čo sme povedali,“ poznamenal.

Poslanec za SaS Martin Poliačik sa Kollára pýtal, ako je na tom dnes, keďže podnikateľ kandidoval s heslom „môžete mi veriť, nie som politik“. Poliačik Kollárovi pripomenul, že politikom sa už stal. Kollár sa považuje za neštandardného politika. Neštandardný podľa Kollára znamená, že splní, čo sľúbil.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Boris KollárMartin Poliačik
Firmy a inštitúcie NR SR Národná rada Slovenskej republikySme rodina - Boris Kollár